Panasonic vyhlašuje on-line fotosoutěž LUMIX Award 2009/2010

6. listopadu 2009
Nové KDE 4.3.3 opravuje desítky chyb

Rádi fotografujete a hudbu máte v krvi? Potom je právě vám určena on-line soutěž digitálních fotografií LUMIX Award 2009/2010, kterou vyhlásila společnost Panasonic Marketing Europe. Zachyťte jeden z fascinujících okamžiků, kdy hudba působí na vaše zrakové smysly, a přihlaste svoje fotky na www.lumixaward.com. Až do 30. dubna 2010 tak máte možnost zabojovat o jeden ze šesti fotoaparátů LUMIX DMC-ZX1, kterými Panasonic každý měsíc odmění autora nejlepší fotografie. Celkový vítěz LUMIX Award 2009/2010 získá revoluční LUMIX DMC-GF1.

Zobrazte hudbu! – tak zní leitmotiv letošní soutěže, kterou Panasonic organizuje již osmý rok. „Věříme, že LUMIX Award povzbudí autory digitálních fotografií, aby naplno využili svojí tvořivosti a prostřednictvím vlastních snímků ukázali, jak se neviditelné jevy, mezi které patří i hudba, dají zobrazit,“ vysvětluje Sven Dabelstein, Senior Produkt Manager společnosti Panasonic Marketing Europe.

Od listopadu 2009 do dubna 2010 můžete do soutěže jednou měsíčně přihlásit 1 fotografii. Všechny snímky následně posoudí a vyhodnotí nezávislá komise profesionálních fotografů a kreativních ředitelů, přičemž v každém kole vybere jednu vítěznou. Na účastníky čekají atraktivní ceny – šest reprezentativních a výkonných digitálních fotoaparátů LUMIX-ZX1 pro vítěze měsíčních kol, dva kompaktní foto&videoparáty LUMIX DMC-FZ38 pro druhého a třetího nejúspěšnějšího autora a nakonec revoluční novinka – nejlehčí digitální fotoaparát LUMIX DMC-GF1 pro absolutního vítěze, který spolu s ním získá i vstupenky na vystoupení skupiny Blue Man Group.

Další článek: Nové KDE 4.3.3 opravuje desítky chyb

Témata článku: , , , , , , ,