AMD PG Challenge Summer 2k2 – tisková zpráva

17. května 2002
AMD na 0,13 mikronech
Ve dnech 11.-14. července 2002 se bude na pražském Výstavišti v Křižíkových pavilonech konat již třetí mezinárodní počítačový turnaj s názvem AMD PG Challenge Summer 2k2, pořádaný týmem ProGamers (www.progamers.cz).
AMD PG Challenge Summer 2k2 – tisková zpráva

Ve dnech 11.-14. července 2002 se bude na pražském Výstavišti v Křižíkových pavilonech konat již třetí mezinárodní počítačový turnaj s názvem AMD PG Challenge Summer 2k2, pořádaný týmem ProGamers (www.progamers.cz). Jedná se o největší akci svého druhu ve střední a východní Evropě, což dokazuje také celková hodnota hotovostních cen ve výši 15.000 USD (více než 500.000,- Kč) věnovaných generálním sponzorem - společností AMD.

Mezi partnery akce se již tradičně řadí společnosti Levi International, a.s. (počítače LYNX), 3Com (gigabitová síť), Level (mediální partner), BonusWeb (internetový mediální partner), Logitech (výrobce herních periferií), grafické studio Cinemax a nově také nVidia, AOC (výrobce monitorů), Incheba Praha, JRC s.r.o. a Cenega s.r.o.

Celkem 800 hráčů bude soutěžit v turnajích v Counter-Strike, Quake 3 Duel, Quake 3 Team Play, Starcraft Broodwar 1v1, Unreal Tournament Duel a Unreal Tournament CTF. Novinkou je zavedení tzv. Tourney Arey (TA) což představuje zlom v historii turnajů PG Challenge - jednotlivé turnaje se budou hrát na cca 150. předinstalovaných počítačích LYNX s procesorem AMD a pro hráče tak odpadá nutnost vozit si počítač vlastní. I přesto však zůstane zachována také BYOC area (Bring Your Own Computer) pro cca 400 hráčů a jejich počítače.

Vzhledem k zavedení TA se dá předpokládat také zvýšený zájem zahraničních hráčů, kteří se v nemalém množství účastnili již předchozí akce. Můžeme tak očekávat skvělou podívanou na herní umění vysoce kvalitních hráčů ve velmi vyrovnaných a napínavých soubojích o vysoké ceny.

Více informací o připravované akci se dozvíte na domovské stránce turnaje www.pgchallenge.com nebo prostřednictvím mediálních partnerů. Všechny zájemce tímto srdečně zveme.

ProGamers team.

Váš názor Další článek: AMD na 0,13 mikronech

Témata článku: Vyrovnaný souboj, Area, Starcraft 2, Counter, Sumo, Unreal Tournament, Suma, JRC, Challenge, Cinemax, Summer, Area 51, Starcraft, Counter Strike, Lynx

16 tipů a vychytávek, se kterými dokonale ovládnete komunitní navigaci Waze

** Waze není jen navigace – je to i sociální síť s dopravními informacemi ** Mobilní aplikace skýtá široké možnosti nastavení ** Vybrali jsme pro vás 16 nejzajímavějších tipů a triků

Karel Kilián | 48

10 novinek Androidu 10, které vás budou bavit

Jan Láska, Vladislav Kluska | 25

Jak funguje kontroverzní program, který ženám krade plavky. Mají se čeho bát?

** Strojové učení ještě nepřitáhlo takový zájem jako na začátku prázdnin ** Ne, umělá inteligence nenašla lék na rakovinu ** Naučila se svlékat ženy nejen z plavek

13 praktických tipů a triků pro Mapy.cz, které možná neznáte

** Mapy.cz neslouží jen k zobrazení podkladů a plánování tras ** Nabízejí celou řadu dalších praktických funkcí a možností ** Vybrali jsme třináct tipů a triků, o kterých možná (ne)víte

Karel Kilián | 30