Western Digital rozšiřuje řadu pevných disků SAS

Nové pevné disky s rozhraním SAS společnosti WD posilují produktové portfolio disků pro podnikové aplikace, pro kriticky náročné servery vyžadující spolehlivost a pro datová úložiště.

Společnost Western Digital® (NYSE: WDC), vedoucí producent na trhu pevných disků pro stolní počítače, notebooky a mobilní zařízení, vysocekapacitní podniková řešení a pro spotřebitelský trh dnes oznámila dostupnost svých SAS disků druhé generace s označením WD S25 (photo) a nejnovějších disků WD RE SAS 3,5palcového formátu pro tradiční trh podnikových aplikací.

Klepněte pro větší obrázek

V distribuci je nyní disk 2,5palcového formátu s rychlostí otáčení 10 000 ot./min. pod označením WD S25 s rozhraním SAS 6 Gb/s. Tento disk poskytuje profesionálům v IT ultraspolehlivý, efektivní a vysoce výkonný disk pro ukládání dat o kapacitách 450 GB a 600 GB. Produktová řada WD S25, včetně dříve uvedených disků s kapacitou 147 GB a 300 GB, je navržena pro "mission critical" servery a datová úložiště.

Klepněte pro větší obrázek

Dále je v distribuci pevný disk 3,5palcového formátu a rychlostí otáčení 7 200 ot./min. s označením WD RE s rozhraním SAS 6 Gb/s o kapacitách 1 TB a 2 TB. Disky představují klíčové doplnění rostoucího portfolia disků pro podnikové aplikace.Pevné disky WD RE SAS jsou výrazným krokem k rozšiřování produktové řady disků WD SAS pro vysocekapacitní datová centra, síťová úložiště typu SAN, NAS a DAS, síťové kamerové systémy a služby vzdáleného ukládání dat cloud storage.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

“ Dlouhodobá pozornost, kterou věnujeme pevným diskům SAS, je motorem pro uspokojování potřeb našich zákazníků a IT profesionálů na trhu podnikových aplikací,” říká Darwin Kauffman, víceprezident společnosti WD pro oblast podnikových řešení. “ Naše cílená strategie v odvětví podnikových řešení zajišťuje to, že zákazníci, kteří ocenili produkty WD a preferují je v ostatních aplikacích, získají tu stejnou výjimečnou kvalitu, spolehlivost, výkon a dostupnost u disků s rozhraním SAS.Nyní jsme schopni vyjít vstříc širší škále požadavků našich zákazníků.”

“Během posledních tří let se rozhraní SAS zavedlo jako upřednostňované rozhraní pevných disků u serverů a podnikových řešení. V uplynulém roce 2010 byl v tomto odvětví podíl SAS disků více než 50%,” říká John Rydning, ředitel pro výzkum u společnosti IDC. “Výkon, rozšiřitelnost a spolehlivost disků s rozhraním SAS povedou k tomu, že v roce 2014 budou více než dvě třetiny pevných disků dodávaných pro aplikace podnikových řešení s rozhraním SAS.”

Nejnovější nabídka společnosti WD poskytuje plné spektrum pevných disků SAS pro specifické potřeby trhu podnikových řešení.Produktová řada WD S25 poskytuje vysoký výkon s rozhraním SAS 6 Gb/s a je ideální pro využití v celé řadě aplikací náročných na bezchybný výkon včetně dense serverů a systémů pro archivaci dat.

Pevné disky WD RE SAS jsou navrženy, aby poskytly masivní kapacitu potřebnou pro SAS archivační systémy, které jsou náročné na kapacitu, aniž by omezovaly špičkový výkon. Tato nekompromisní kombinace vysoké kapacity, špičkového výkonu a ve své třídě nejvyšší spolehlivosti předurčuje disky WD RE SAS pro ideální využití u kritických aplikací.

Více informací o podnikových discích WD SAS naleznete na webových stránkách společnosti WD http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=10.

Témata článku: Ideální řešení, Náročný profesionál, Rozhraní, Podniková řada, Plná pozornost, Využitá kapacita, NAS Server, Podnikové cílení, Darwin, Denso, Disk

Tesla chce změnit nákladní dopravu. Její elektrický náklaďák má ohromující parametry

** Tesla představila elektrický kamion ** Má obdivuhodný výkon i dojezd ** Prodávat by se měl už za dva roky

Včera | Vojtěch Malý | 148

30 počítačových brzd, které vám zpomalí Windows

Na webu najdete hromadu rad, jak zrychlit počítač a Windows. My jsme na to šli opačně a naopak jsme hledali činnosti, které ho nejvíce zpomalují. Toto je třicítka těch základních.

12.  11.  2017 | Jakub Čížek | 90

Elektronika, která nepotřebuje kabel ani baterii. Živí se rádiovým šumem

** Každá elektrická krabička má konektor pro napájení nebo baterii ** Jenže pozor, jednou by to tak nemuselo být ** Drobná elektronika se může živit rádiovými vlnami

14.  11.  2017 | Jakub Čížek | 15