SPPT se stal dodavatelem IP konektivity pro občanské sdružení czela.net

Sloane Park Property Trust, a. s., největší přední poskytovatel hlavních páteřních sítí v České Republice, připojil občanské sdružení czela.net. Dle slov Petra Lysického, obchodního managera Sloane Park Property Trust, je SPPT optimální dodavatel kvalitní IP konektivity pro sdružení.
SPPT se stal dodavatelem IP konektivity pro občanské sdružení czela.net

SPPT se stal dodavatelem IP konektivity tj.připojení k síti internet pro občanské sdružení czela.net. Od června je ve zkušebním provozu připojení k síti internet. Sloane Park poskytuje připojení 8 Mbps na svém POPu v Zápech. "Pro občanská sdružení je naše firma optimální dodavatel," uvádí v této souvislosti obchodní manažer SPPT Petr Lysický. Dodává, že cenová politika firmy a technické parametry umožňují těmto subjektům získat pro své členy přístup k vysokorychlostnímu internetu prostřednictvím optické sítě SPPT za absolutně nejnižší cenu na českém trhu.

Občanské sdružení czela.net se sídlem v Čelákovicích bylo registrováno ministerstvem vnitra dne 23.4. 2003. Czela.net buduje neziskovou metropolitní počítačovou síť pokrývající Čelákovice a blízké okolí na základě samofinancování a dobrovolné práce svých členů. Za rok působení sdružení se členská základna rozrostla z původních 25 na současných více než 200 členů, především z řad domácností. Smyslem sítě je vzájemné propojení členů sdružení, spojení s komunitami CZFree.net a zpřístupnění zdrojů sítě internet. Nyní má czela.net 15 aktivních přípojných bodů a na hlavních páteřních trasách je původní Wi-Fi technologie nahrazována technologií optických spojů. „Zahájení spolupráce s firmou Sloane Park Property Trust, a.s. s odběrem 8Mbit/s je pro členy czela.net podstatným krokem k širokopásmovému vysokorychlostnímu internetu" uvádí v této souvislosti představitel sdružení czela.net Pavel Šimon.

O společnosti:

Společnost SLOANE PARK PROPERTY TRUST, a. s. byla založena v roce 1998 a jejím jediným současným akcionářem je britská společnost SLOANE PARK PROPERTY TRUST LIMITED se sídlem Londýn, Velká Británie. Společnost využívá znalostí telekomunikačního prostředí v ČR a dovedností českého managementu společnosti v oblasti telekomunikací a finančního zázemí mateřské firmy. Je vlastníkem páteřních optických SM přenosových sítí na území České republiky a přenosové technologie pro poskytování telekomunikačních služeb a služeb přenosu dat.

V oblasti telekomunikací se společnost začala profilovat na jaře 2000. Svoji dnešní páteřních síť optických kabelů odkoupila a doinvestovala do dnešního dne tak, aby splňovala nejnáročnější požadavky našich zákazníků na vysokokapacitní propojení při dodržení vysokého standardu platných telekomunikačních norem.

Společnost stávající páteřní optické přenosové neustále rozšiřuje dle požadavků svých zákazníků. Společnost poskytuje telekomunikační služby v rozsahu vydaného povolení Českého telekomunikačního úřadu číslo 104 212/2000-611 – pronájem okruhů prostřednictvím telekomunikačních zařízení a sítí zřizovaných a provozovaných mimo jednotnou telekomunikační síť. V roce 2001 založila dceřinou společnost SLOANE PARK DEUTSCHLAND GmbH se sídlem ve Vohburgu a. d. Donau. V témže roce tato dceřiná společnost získala na základě povolení Regulačního úřadu pro telekomunikace a pošty SRN licenci třídy 3, číslo 98032703 na provozování pevné datové sítě na území SRN.

Váš názor Další článek: Pirátský Harry Potter již na internetu

Témata článku: Internet, Telekomunikační síť, Park, Původní číslo, Trust, Blízký parametr, Dceřiná firma, Nejnižší třída

Jak doma vylepšit signál Wi-Fi: Pomůže repeater, více routerů, ale nejlépe systémy mesh

** Máte špatný signál Wi-Fi? Mesh systémy to vyřeší ** Už vás nezruinují, meziročně ceny příjemně spadly ** Jak systém funguje a čím je výjimečný?

Jiří Kuruc | 102

Google Coral: Raspberry Pi s čipem, který zpracuje 4 biliony operací za sekundu

** Je to velké jako Raspberry Pi ** Ale je to až o několik řádů rychlejší ** Dorazil nám exotický Google Coral s akcelerátorem Edge TPU

10 novinek Androidu 10, které vás budou bavit