Seznam.cz oznamuje změny ve vedení společnosti

Pavel Zima zůstává generální ředitel, výkonným ředitelem bude Michal Feix

Od 1. 1. 2012 dojde k reorganizaci vedení ve společnosti Seznam.cz. Pavel Zima zůstává i nadále generálním ředitelem společnosti, ale bude napřímo řídit produkty. Role výkonného ředitele se ujme Michal Feix, současný provozní ředitel Seznam.cz.

Od nového roku dojde ve společnosti Seznam.cz ke změnám ve vedení společnosti. Pavel Zima zůstává generálním ředitelem, ale přebírá si pod své přímé řízení oddělení, která mají na starosti vývoj produktu i jejich vizi. Konkrétně všechny produktové manažery a jejich týmy. Od nového roku bude také napřímo řídit i oddělení návrhářů uživatelského rozhraní a grafiky. Výkonné vedení společnosti předá Michalu Feixovi, který posledních několik let zastával roli provozního ředitele společnosti Seznam.cz.

Tuto změnu dělám, abychom byli jako firma zase mnohem více orientovaní na produkt. Chci se více věnovat tomu, aby naše produkty měly jednotnou linii a důraz byl kladen především na potřeby uživatele. Ten pro nás musí být na prvním místě. Protože se chci této vizi věnovat opravdu naplno, jsem rád, že Michal Feix přijal moji nabídku ujmout se výkonného vedení společnosti,“ komentoval důvod organizačních změn Pavel Zima, generální ředitel Seznam.cz.

Na pozici výkonného ředitele bude Michal Feix odpovědný za vedení oddělení obchodu, marketingu, financí, lidských zdrojů a technického oddělení. Bude tedy přímým nadřízeným současných ředitelů, které doposud řídil Pavel Zima.

Nově od ledna vznikne technické oddělení, které povede Vlastimil Pečínka, coby technický ředitel. Technické oddělení bude zastřešovat současné provozní oddělení spolu s vývojem.

Další článek: Personální rošáda v Seznamu skoro jako v Googlu

Témata článku: Generální ředitel, Technický ředitel, Technický vývoj, Výkonný ředitel, Zima, Současný vývoj, Linie

České Rajče je stále plné dětských nahotin. Student pomocí A.I. analyzoval miliony fotek

** Rajče.net má odjakživa problémy s choulostivými fotkami dětí ** Student zlínské univerzity analyzoval jeho katalog ** Neuronová síť doposud prozkoumala 6 milionů snímků

Jakub Čížek, Filip Šedivý | 74

12 nejšílenějších programovacích jazyků, ze kterých vám praskne hlava

** Myslíte si, že umíte programovat? ** Ale prosím vás, zkuste jazyk Wenyan nebo Malbolge ** Z ezoterických jazyků zešílíte, nebo vás zaměstnají v Googlu

Vyzkoušeli jsme TP-Link Deco P9: zajistí doma Wi-Fi díky drátům ve zdi

** Nová generace Mesh Wi-Fi s propojením přes elektrické rozvody ** Lepší parametry a nižší cena než u předchůdce ** Aplikace zatím podporuje jen základní nastavení bez rozšířených funkcí

Tomáš Holčík | 25

Megatest 12 bezdrátových sluchátek

Vyplatí se Apple z bazaru?

Test batohů pro notebooky

Vybíráme nejlepší sportovní hodinky