mClick: nový reklamní PPC systém

Společnost Chovanec Media připravuje na říjen tohoto roku spuštění nového reklamního systému kontextové PPC reklamy s názvem mClick, který přináší do světa online reklamy řadu novinek a zajímavých příležitostí. Těmi bude například spojení všech služeb do jednoho uživatelského rozhraní, jednoduchá správa financí celého účtu a také mClick Partner Program.

Mnoho možností … jeden mClick

mClick svým uživatelům nabízí tři základní možnosti využití – inzerovat vlastní produkty a služby, vydělávat prostřednictvím svých webových stránek nebo získat pasivní příjem budováním týmu uživatelů mClick kolem sebe. To vše pod jedním účtem a v jednom uživatelském profilu. Reklamy inzerentů se budou zobrazovat na tematicky zaměřených webech, které navštěvuje daná cílová skupina. Volba inzerátů, které se zobrazí, pak probíhá na základě relevance inzerátů k obsahu webové stránky.

mClick Partner Program

Nová služba mClick Partner Program otevírá dveře PPC reklamy i pro další uživatele než jsou jen inzerenti a majitelé webů. Partnerům umožňuje vydělávat přivedením nových uživatelů do mClicku. Z obratu každého takto přivedeného uživatele pak každý měsíc získávají provizi. mClick Partner Program je tak jedinou službou tohoto druhu v oblasti PPC reklamy v České republice.

Správa financí

Využití pouze jednoho účtu dává uživateli příležitost aktivně sledovat a spravovat své finance přehledně na jednom místě. Okamžitě tak získá přehled o tom, kolik finančních prostředků mu zbývá nebo naopak kolik zatím vydělal. Na jedno kliknutí tak může vydělané peníze vybrat nebo použít na financování svých reklamních kampaní.

mClick v sobě dále nese pokročilý nástroj pro sledování konverzí, modul pro vykreslení dat do grafu, poskytuje možnost komunikace mezi uživateli pomocí integrované pošty anebo sdílení vybraných kampaní či sestav jiným uživatelům. Je připravena i mobilní verze aplikace pro snadnou kontrolu běžících kampaní či výdělků.

Další článek: Je rozhodnuto, Seznam své datové centrum postaví. Zvažuje 100Gb linku

Témata článku: Reklamní kampaň, Finance, Relevance, Dveře, Nová kampaň

Koupili jsme nejlevnější dron s kamerou. Stál nás 300 Kč a má rozměry kreditky

** Kvalitní drony začínají na 10 000 Kč ** Šli jsme na to jinak a koupili ten nejlevnější s kamerou ** I když je to čínský šmejd, je s ním zábava

Co je TikTok: Svérázná sociální síť chytla mladé uživatele, už jich má už 1,5 miliardy

** Sociální síť TikTok získala stamiliony uživatelů a stále roste ** Jaký obsah na ní najdete a co můžete v jejím rámci čekat? ** Je to zábava pro mladé, nebo platforma pro úchyláky?

Karel Kilián | 38

Biblická potopa Česka: Jak bychom dopadli, kdyby nás zatopil oceán

** Představte si biblickou potopu ** Nejprve zaniknou Děčín a Břeclav, pak i Brno a Praha ** Hlavním městem se stane Jihlava a zbytky Čechů přežijí na Kvildě

Megatest 12 bezdrátových sluchátek

Vyplatí se Apple z bazaru?

Test batohů pro notebooky

Vybíráme nejlepší sportovní hodinky