Jmenování nového ředitele divize Small and Medium Business společnosti Microsoft, s. r. o.

Ve čtvrtek 1. srpna 2002 byl do funkce ředitele divize Small and Medium Business společnosti Microsoft, s. r. o., jmenován Vladimír Smutný

Generální ředitel společnosti Microsoft Jiří Devát jmenoval ve čtvrtek 1. srpna do funkce ředitele divize Small and Medium Business Vladimíra Smutného, který byl až dosud obchodním ředitelem pro partnery a drobné podnikání (OEM Small Business & Channel Manager).

Letos čtyřiatřicetiletý absolvent Vysoké školy Fakulty elektrotechnické, specializace Umělá inteligence, Vladimír Smutný, po úspěšném ukončení vysokoškolského studia nejprve nastoupil v roce 1992 do společnosti Elko zabývající se distribucí výpočetní techniky. O rok později  jako product manager společnosti Elko Soft podepsal první kontrakt Microsoftu na OEM produkty v České republice. Poté čtyři roky pracoval u distribuční společnosti CHS Bohemia, kde se nakonec stal obchodním ředitelem. Nabídku společnosti Microsoft přijal v roce 1997.

Ve společnosti  Microsoft nejprve zastával pozici obchodního zástupce pro OEM produkty a pečoval o OEM distributory, poté se stal OEM obchodním ředitelem (OEM sales manager) pro oblast prodeje a marketingu podporující výrobce osobních počítačů a nakonec obchodním ředitelem pro partnery a drobné podnikání (OEM Small and Medium Business & Channel Manager).

Ve čtvrtek 1. srpna se Vladimír Smutný ujal významné funkce obchodního ředitele divize Small and Medium Business – Divize malého a středního podnikání.

Divize Small and Medium Business – Divize malého a středního podnikání tvoří více než polovinu ročního obratu celé české pobočky společnosti Microsoft. Úkolem této divize je ve spolupráci s partnery nabídnout produkty a služby světové kvality vysokému počtu malých a středních zákazníků. Pracovníci divize se starají o zákazníky do pěti set počítačů a zároveň poskytují plnou podporu partnerům, kteří o tento zákaznický segment pečují. Divize malého a středního podnikání také velmi úzce spolupracuje s marketingovým oddělením a významně se podílí na pořádání nejrůznějších vzdělávacích akcí pro zákazníky (jako jsou např. roadshow). Na starosti má i telefonický nebo přímý kontakt s většími i středními zákazníky  a prostřednictvím vyškolených partnerů nebo marketingových materiálů nepřímo podporuje i drobnější klienty.

„Jsem rád, že jsem do funkce obchodního ředitele divize malého a středního podnikání mohl jmenovat Vladimíra Smutného. Věřím, že jeho bohaté pracovní zkušenosti přispějí k ještě větší spokojenosti našich klientů s produkty společnosti Microsoft,“ uvedl Jiří Devát.

Vladimír Smutný je ženatý, má sedmiletou dceru a pokračuje v rodinné tradici, neboť jeho otec Eduard je mimo jiné duchovním tvůrcem počítačů Sapi a Ondra.

Kontakt: Veronika Přikrylová

Telefon: +420 (2) 611 97 111

Email: creo@creo.cz

Informace o společnosti Microsoft® naleznete na http://www.microsoft.com/cze

Posláním společnosti Microsoft v ČR je přinášet pozitivní změny do každodenního života našich lidí. Kdekoliv lidé pracují, učí se nebo si hrají, usilujeme o usnadnění jejich života prostřednictvím informačních technologií nejvyšší světové úrovně, které jsou lokalizovány nebo přizpůsobeny našemu trhu. Microsoft je připraven přispět ke zkvalitnění vzdělání, zvýšení produktivity práce, pozvednutí konkurenceschopnosti našich firem a umožnění integrace našeho státu do NATO a EU podporou rozvoje dovedností v oblasti informačních technologií a počítačové gramotnosti v naší zemi.

Váš názor Další článek: Vláda prodá Český Telecom za 55 miliard korun

Témata článku: Microsoft, Obchodní ředitel, Divize

Jak funguje největší akumulátor v Česku: podívejte se do elektrárny Dlouhé Stráně

** Přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé stráně je obdivuhodné technické dílo ** Stejná turbína vyrábí elektřinu i tlačí vodu zpět do horního jezera ** Strojovna elektrárny je zabudována v podzemí

David Polesný | 36

Tohle tak jednou zažít: Nová vzducholoď Airlander 10 s prosklenou podlahou

** Airlander 10 nabídne plavby vzduchem v interiéru s prosklenou podlahou ** Luxusní vzducholoď byla původně vyvíjena pro vojenské účely ** Počítá se s třídenními „kochacími“ výlety za poznáním

Karel Kilián | 7

Kde se bere elektřina v zásuvce? Poznejte 10 tajemství venkovních stožárů s dráty

Elektřina se vyrábí v elektrárnách, ale do zásuvek v našich domovech to pak má ještě hodně daleko. Dnes se na tuhle dlouhou cestu podíváme.

David Polesný | 85