Gopas: E-learning je trend ve vzdělávání

Počítačová škola Gopas, lídr v IT vzdělávání ve střední Evropě, dnes svými e-learningovými kurzy expanduje i na arabský trh. Nejnovější kurzy, jako jsou Windows 8 a Office 2013, již budou i v arabštině. Dále rozšiřuje jazykové mutace stávajících kurzů. „Na tuto oblast vzdělávání dlouhodobě sázíme. Jsme přesvědčeni, že jí celosvětově patří budoucnost,“ říká Vladimír Adamovský, vedoucí oddělení e-learningu Počítačové školy Gopas.

„E-learningové kurzy jsou nyní bezpochyby trendem. Dříve v nich lidé viděli jen levnou náhradu za kurzy prezenční, ale dnes jsou pojímány jako knihovny znalostí, které jsou k dispozici v okamžiku, kdy je to třeba. Mluvíme pak o Just-in-Time Learning. Dalším významným trendem je zvyšování mobility – přesouvání výukových kurzů z počítačů na tablety a chytré telefony,“ pojmenovává aktuální situaci Vladimír Adamovský zGopasu.

„Letos jsme dokončili Knihovnu Office 2010 ve francouzštině a knihovnu kurzů ECDL (tzv. počítačový řidičák) pro Office 2010 v češtině,“ vypočítává novinky Vladimír Adamovský z Gopasu a dodává „Aktuálně finišujeme také s vývojem knihovny ECDL pro Office 2010 v angličtině a dále vyvíjíme přechodové kurzy z Office 2003 na Office 2010 a z Office 2007 na Office 2010 v češtině, angličtině a němčině“.

E-learningové kurzy od Gopasu využívají dvacetiletou praxi školení v IT, jsou plně interaktivní a lze je spustit z DVD, hard disku, intranetu či internetu bez nutnosti instalace jakýchkoli programů. Gopas nyní nabízí e-learningové kurzy v češtině, slovenštině, angličtině, němčině, francouzštině a arabštině. Nejnověji se Gopas chystá na vývoj kurzů pro Windows 8 a Office 2013.

Další článek: WD MyBook VelociRaptor Duo s Thunderboltem a kapacitou 2 TB

Témata článku: Nejnovější trend, Kurs, Justo, In Time, Hard, Just, Knihovna

Byli tam! Důkazy o přistání na Měsíci, Lunochody i čínská sonda jsou vidět z vesmíru

** Sonda LRO pořídila z oběžné dráhy Měsíce zajímavé snímky ** Jsou na nich vidět artefakty všech misí programu Apolla, které přistály na povrchu Měsíce ** Jde například o části lunárních modulů, rovery a dokonce i vlajky