GLOBE INTERNET registrátorem domén pro největší společnosti v ČR

Akreditovaný registrátor .CZ domén, společnost GLOBE INTERNET, provozovatel služby DOMÉNY.CZ, jako první překonal hranici 20 tisíc domén. Do správy GLOBE INTERNET je nyní převedeno více domén než k 10 jiným registrátorům dohromady. Služeb registrátora GLOBE INTERNET využily největší společnosti v ČR jakými jsou T-Mobile, Eurotel Praha nebo Česká televize.
GLOBE INTERNET registrátorem domén pro největší společnosti v ČR

Vedle již zmíněných společností Eurotel Praha, spol. s.r.o. (domény eurotel.cz, mobilego.cz, wifijet.cz apod.), T-Mobile Czech Republic, a.s. (radiomobil.cz, t-mobile.cz apod.) a Česká televize (czech-tv.cz, ceskatelevize.cz, ct1.cz atd.), poskytuje GLOBE INTERNET své služby registrátora i vydavatelství  Vltava-Labe-PRESS, a.s. (vecerka.cz, denikymoravia.cz, denikybohemia.cz atd.), BVV Veletrhy Brno, a.s. (index.cz, autotec.cz apod.),  produkční společnosti Lucky Man Films (jednarukanetleska.cz), akciové společnosti American Restaurant, provozovateli sítí KFC (kfc.cz)  a řadě dalších firem.  V současné době k registrátorovi GLOBE INTERNET převádí své domény i holding Unipetrol včetně dceřinných společností.

Aktuální seznam významných partnerů registrátora GLOBE INTERNET naleznete na adrese:

GLOBE INTERNET nabízí zajímavý partnerský program, který spojuje výhodnou nabídku cen, osobní přistup ke klientovi a zázemí velké společnosti s šestiletými zkušenosti na trhu. Decentralizovaný systém registrace domén běží od 13.10.2003 a v současné době se v něm angažuje 16 komerčních registrátorů, kteří bojují o zbylých doposud nepřevedených 70.000 doménových jmen. Řada společností zůstává z důvodu víry ve stabilitu silného partnera u původního jediného registrátora, správce národní domény, CZ.NIC. Ten však nabídne od 1.1.2004 výrazně – až 6x vyšší ceny za údržbu i registraci domén.

Revoluční změnou v novém systému registračních pravidel je to, že doména je zaregistrovaná až po zaplacení registračního poplatku.

Průběžně aktualizovaný přehled statistik o stavu .CZ domén naleznete na adrese:

Kontaktní informace:

Alena Procházková

PR manažer

Tel.: 235 365 000

pr@globe.cz

Elektronickou verzi této tiskové zprávy naleznete na http://tz.globe.cz

Váš názor Další článek: Český Telecom nabídne nové varianty ADSL a bude prodávat počítače

Témata článku: Internet, Lucky, KFC

Ve Windows se občas něco rozbije, načež vyskočí deprimující chybový dialog

** Jistě je zná každý z vás: chybové hlášky Windows ** Informují o chybě, ale často vlastně vůbec nic neřeknou ** Po 30 letech si toho v Redmondu konečně všimli

15 míst, kde můžete legálně sledovat filmy na internetu