eM Client 3.0 nabízí synchronizaci s iPhone, Android i Windows Mobile

Nová verze emailového klienta eM Client 3.0 představuje mnoho vylepšených funkcí včetně kompletní bezdrátové synchronizace s mobilními zařízeními. Bezdrátovou synchronizaci kontaktů a kalendářů s mobilními telefony i synchronizaci kontaktů s Gmail bez nutnosti instalace jakékoliv aplikace do mobilního telefonu umožňuje použití vlastní on-line služby Sync2Em. eM Client 3.0 klade také velký důraz také na plnou synchronizaci se servery IceWarp, Kerio, Zimbra a mnoho dalších.

Kompletně nový vzhled a zjednodušené ovládáni patří mezi inovace nové verze klienta, jenž má za sebou přes 250 000 stažení. eM Client 3.0 poskytuje uživatelům rychlé a snadné vyhledávání a velmi elegantní správu všech příloh. Oproti běžným emailovým klientům je pro eM Client 3.0 charakteristická optimalizace rychlosti aplikace a výrazné zrychlení běhu i spouštění.

Nedílnou součástí vyspělého správce elektronické pošty je zabezpečený Instant Messaging klient, díky kterému se uživatelé mohou přímo připojit na Facebook, Skype, ICQ a mnoho dalších oblíbených sítí. Postranní lišta umožňuje zobrazit kompletní komunikační historii s každým jednotlivým kontaktem. Samozřejmostí u verze 3.0 je také kompletní česká lokalizace, kontrola českého pravopisu i agenda s aktuálními úkoly a emaily ke zpracování.

Zájemci v podobě koncových uživatelů si pro nekomerční účely mohou stahovat eM Client 3.0 zcela zdarma, menší a střední firmy si mohou nový eM Client 3.0 zakoupit online. Cena produktu je 400 Kč a díky nízké ceně je vhodnou alternativou k výrazně dražším produktům konkurence.

Další článek: Connect 3/11 s tématem sítě zdarma ke stažení

Témata článku: iPhone, Bezdrátové telefony, Zimbra, Mobilní verze, Synchronizace, Mobilní vyhledávání, Mobilní Facebook, Nejprodávanější mobilní telefony na Mall.cz

Božský režim je nesmrtelný. Nerdi z Redmondu na něj nezapomněli ani ve Windows 11

** Na jedné hromadě nabízí stovky nástrojů Windows ** Přetažením na plochu z nich uděláte zástupce ** Božský režim skvěle doplní Windows Terminal

Jakub Čížek
Windows 11Tipy
Minimální požadavky na Windows 11 budou opravdu přísnější. Starší PC nemají na upgrade nárok

** Microsoft revidoval minimální požadavky na Windows 11 ** Jsou pořád hodně přísné, přidal navíc jen pár CPU ** Jedenáctky půjde nainstalovat i tak, ale neměli byste to dělat

Windows 11Operační systémyMicrosoft
Další postrach lidských překladatelů. Český CUBBITT má být přesnější než člověk

** Na MFF UK vyvíjejí překladač postavený na neuronových sítích ** Podle slepého testu je lepší než Google Translator ** Překlad má být dokonce přesnější než od lidí

Překladače celých větPřekladačStrojové učení
Automatika i spousta ruční práce. Jak ČT vylepšovala obraz Chalupářů?
TelevizeVideoHudba, filmy, seriály
Jak rozmazat dům, aby vás sousedi nemohli šmírovat. Jde to v Mapách Google i na Mapy.cz

** Nelibí se vám, když cizí lidé okukují váš dům? ** Všechny mapové aplikace nabízejí možnost rozmazání snímku ** Máme návod pro Apple Maps, Bing Maps, Mapy Google a Mapy.cz

Karel Kilián
SoukromíNávodyMapy
Revolut Bank míří do Česka. Co to znamená pro stávající uživatele?
FintechRevolutPlacení mobilem