eM Client 3.0 nabízí synchronizaci s iPhone, Android i Windows Mobile

Nová verze emailového klienta eM Client 3.0 představuje mnoho vylepšených funkcí včetně kompletní bezdrátové synchronizace s mobilními zařízeními. Bezdrátovou synchronizaci kontaktů a kalendářů s mobilními telefony i synchronizaci kontaktů s Gmail bez nutnosti instalace jakékoliv aplikace do mobilního telefonu umožňuje použití vlastní on-line služby Sync2Em. eM Client 3.0 klade také velký důraz také na plnou synchronizaci se servery IceWarp, Kerio, Zimbra a mnoho dalších.

Kompletně nový vzhled a zjednodušené ovládáni patří mezi inovace nové verze klienta, jenž má za sebou přes 250 000 stažení. eM Client 3.0 poskytuje uživatelům rychlé a snadné vyhledávání a velmi elegantní správu všech příloh. Oproti běžným emailovým klientům je pro eM Client 3.0 charakteristická optimalizace rychlosti aplikace a výrazné zrychlení běhu i spouštění.

Nedílnou součástí vyspělého správce elektronické pošty je zabezpečený Instant Messaging klient, díky kterému se uživatelé mohou přímo připojit na Facebook, Skype, ICQ a mnoho dalších oblíbených sítí. Postranní lišta umožňuje zobrazit kompletní komunikační historii s každým jednotlivým kontaktem. Samozřejmostí u verze 3.0 je také kompletní česká lokalizace, kontrola českého pravopisu i agenda s aktuálními úkoly a emaily ke zpracování.

Zájemci v podobě koncových uživatelů si pro nekomerční účely mohou stahovat eM Client 3.0 zcela zdarma, menší a střední firmy si mohou nový eM Client 3.0 zakoupit online. Cena produktu je 400 Kč a díky nízké ceně je vhodnou alternativou k výrazně dražším produktům konkurence.

Další článek: Connect 3/11 s tématem sítě zdarma ke stažení

Témata článku: iPhone, Mobilní verze, Synchronizace, Zimbra, Mobilní Facebook, Mobilní vyhledávání, Bezdrátové telefony, Nejprodávanější mobilní telefony na Mall.cz

Jak se šíří Covid v Česku: Čerstvá data, semafor PES, mapy okresů a obcí. Každý den aktualizované grafy

** Vývoj COVID-19 v Česku: nakažení, úmrtí, testovaní, hospitalizovaní ** Mapa podle okresů, přehled podle věku, situace v Evropě i ve světě ** Každý den aktualizované grafy a mapy

Marek Lutonský | 172

Marek Lutonský
COVID-19Koronavirus
Vodafonu se zhroutila kabelovka. Síť bývalého UPC má výpadky
VodafoneUPC
Velký den pro Apple: Uvedl tři nové Macy s vlastním procesorem M1
PočítačeApple
CZ.NIC bezplatně naděluje USB/NFC klíče. Jak jej získat?
CZ.NICeGovernment
Vybíráme nejlepší monitory: Od úplně levných až po displeje na rozmazlování očí

** Vybrali jsme nejlepší monitory na práci i pořádné hraní ** Nejlevnější monitor s kvalitním panelem nestojí ani tři tisíce ** Rozlišení 4K a větší obrazovka už není nedostupný luxus

David Polesný | 30