eM Client 3.0 nabízí synchronizaci s iPhone, Android i Windows Mobile

Nová verze emailového klienta eM Client 3.0 představuje mnoho vylepšených funkcí včetně kompletní bezdrátové synchronizace s mobilními zařízeními. Bezdrátovou synchronizaci kontaktů a kalendářů s mobilními telefony i synchronizaci kontaktů s Gmail bez nutnosti instalace jakékoliv aplikace do mobilního telefonu umožňuje použití vlastní on-line služby Sync2Em. eM Client 3.0 klade také velký důraz také na plnou synchronizaci se servery IceWarp, Kerio, Zimbra a mnoho dalších.

Kompletně nový vzhled a zjednodušené ovládáni patří mezi inovace nové verze klienta, jenž má za sebou přes 250 000 stažení. eM Client 3.0 poskytuje uživatelům rychlé a snadné vyhledávání a velmi elegantní správu všech příloh. Oproti běžným emailovým klientům je pro eM Client 3.0 charakteristická optimalizace rychlosti aplikace a výrazné zrychlení běhu i spouštění.

Nedílnou součástí vyspělého správce elektronické pošty je zabezpečený Instant Messaging klient, díky kterému se uživatelé mohou přímo připojit na Facebook, Skype, ICQ a mnoho dalších oblíbených sítí. Postranní lišta umožňuje zobrazit kompletní komunikační historii s každým jednotlivým kontaktem. Samozřejmostí u verze 3.0 je také kompletní česká lokalizace, kontrola českého pravopisu i agenda s aktuálními úkoly a emaily ke zpracování.

Zájemci v podobě koncových uživatelů si pro nekomerční účely mohou stahovat eM Client 3.0 zcela zdarma, menší a střední firmy si mohou nový eM Client 3.0 zakoupit online. Cena produktu je 400 Kč a díky nízké ceně je vhodnou alternativou k výrazně dražším produktům konkurence.

Další článek: Connect 3/11 s tématem sítě zdarma ke stažení

Témata článku: iPhone, Synchronizace, Mobilní verze, Zimbra, Bezdrátové telefony, Mobilní vyhledávání, Mobilní Facebook, Nejprodávanější mobilní telefony na Mall.cz

Dnes nastal konec Windows 7. Ale nepropadejte panice, počítač vám nastartuje i zítra

** Dnes končí podpora Windows 7 a systém formálně umírá ** Co to ale znamená v praxi a bude mi PC fungovat i zítra? ** A mohu i v lednu 2020 zdarma přejít na Windows 10?

České Rajče je stále plné dětských nahotin. Student pomocí A.I. analyzoval miliony fotek

** Rajče.net má odjakživa problémy s choulostivými fotkami dětí ** Student zlínské univerzity analyzoval jeho katalog ** Neuronová síť doposud prozkoumala 6 milionů snímků

Jakub Čížek, Filip Šedivý | 75

Pojďme programovat elektroniku: Rádiový čip, který má skoro každá bezdrátová myš

** Bezdrátové myši řídí čip od Nordic Semiconductors ** Jeho rádiové vysílače si před lety oblíbila i komunita kutilů ** Dnes si je vyzkoušíme v praxi

Podívejte se, jak umírá váš laptop. Desítky na to mají mocný nástroj powercfg

** Hardware současných laptopů už tak rychle nestárne ** Tedy až na baterie – ty umírají děsivou rychlostí ** Ve Windows to můžete sledovat skoro v přímém přenosu

Český Turris MOX: Nejbláznivější síťový počítač nejen pro fanoušky Lega

** CZ.NIC začal prodávat svůj Turris MOX ** Z několika základních jednotek postavíte skoro cokoliv ** Kompletní Wi-Fi router, rozsáhlý switch i univerzální linuxový server

Výkon herního počítače za 139 Kč nebo i úplně zadarmo. Geforce Now startuje!

** Dlouhý betatest končí a nyní všichni mohou hrát přes internet ** Nemusíte žádné hry kupovat znovu. Jede to, co už máte v knihovnách na Steamu, Uplay, Battle.net a jinde ** Roční náklady odpovídají ceně jedné běžné hry

Tomáš Holčík | 68

Proč teď nedává smysl kupovat notebook a kdy přijde ten správný čas

** Během pár týdnů přijdou na trh výkonnější notebooky ** Čím dražší notebook vybíráte, tím víc se vám změní nabídka ** Také lehké notebooky budou téměř herní

Tomáš Holčík | 52

Megatest 12 bezdrátových sluchátek

Vyplatí se Apple z bazaru?

Test batohů pro notebooky

Vybíráme nejlepší sportovní hodinky