Diskus se stal autorizovaným distributorem značky Freecom pro Českou Republiku

Diskus se stal autorizovaným distributorem produktů Freecom pro Českou republiku. Dohoda mezi oběma společnostmi pokrývá celou škálu produktů značky Freecom. Především však externí 2,5“ i 3,5“ přenosné disky, síťové pevné disky, externí multimediální pevné disky, multimediální přehrávače, DVD mechaniky, internetová rádia, USB disketové jednotky a příslušenství jako luxusní kožená pouzdra a další.

Produkty Freecom se vyznačují inovativním designem, použitím nejnovějších technologií a vysokou kvalitou. Freecom uvedl na trh např. nejmenší externí pevné disky na světě: 2,5“ Mobile Drive XXS a 3,5“ Hard Drive XS.

Společnost Diskus zařazením produktů Freecom do svého portfolia posiluje svou pozici v oblasti distribuce IT produktů a příslušenství.

Další článek: Čtečka knih Amazon Kindle bude dostupná i u nás

Témata článku: Síťová jednotka, Hard Disk, Hard, Externí disk, Multimediální produkt, Celá škála, Hard disk do pc na Mall.cz

Jak jsme je mohli používat? V těchto věcech Windows 10 předčí staré Sedmičky

** Windows 10 nejsou jen moderní aplikace, ale i spousta vychytávek a funkcí navíc. ** U většiny z nich si ani neuvědomujeme, že byly někdy jinak. ** Některé věci jsou zcela nové, jiné zase pocházejí už z Windows 8.

Vladislav Kluska | 222

Portál občana už funguje. Na státní web vypadá až překvapivě použitelně

** Portál občana už funguje, vyřídíte na něm první požadavky ** Funkce se budou postupně rozšiřovat ** Web je docela moderní a přehledný

David Polesný | 66