AVG slaví deset let AVG FREE otevřením nového výzkumného centra

AVG Technologies, výrobce světově nejpopulárnějšího volně dostupného antivirového softwaru, dnes oznámil otevření svého nového výzkumného centra a kancelářských prostor v komplexu Spielberk Office Centre v Brně v České republice. Moderní centrum se nachází ve třech budovách, ve kterých bude pracovat přibližně 400 zaměstnanců s možností dalšího rozšíření podle potřeby.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Toto nové výzkumné centrum nám pomůže ve stálém náboru nejschopnějších, nejvzdělanějších a nejzkušenějších lidí, kteří nám pomohou v našem globálním růstu. V tomto úsilí chceme využít našeho postavení prvotního světového poskytovatele volně dostupného antivirového software a jedné z největších světových bezpečnostních firem,” řekl J. R. Smith, generální ředitel AVG Technologies. „Věříme, že tento nejmodernější areál podpoří nejen naše hodnoty v oblastech inovace, týmové práce a efektivity, ale i potenciál k dalšímu růstu softwarového průmyslu v České republice.”

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Brno má pozoruhodnou infrastrukturu a naše výzkumné a vývojové týmy v regionu jsou plné prvotřídních talentů,” dodal Karel Obluk, technický ředitel AVG Technologies. „Blízké univerzity produkují jedny z nejlepších absolventů v oblasti technologií a software na světě.”

AVG Technologies oslaví otevření svých nových prostor uvítací recepcí 23. listopadu 2010. V rámci slavnostního večera bude Nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek předán šek v hodnotě 100 000 Kč, kterým společnost AVG Technologies přispěje k podpoře léčby onkologicky nemocných pacientů a jejich rodinám.

Klepněte pro větší obrázek

Jsme vděční za podporu od společnosti AVG,“ řekla Martina Šmuková, prezidentka Nadačního fondu Krtek. „Tento dar nám umožní i nadále poskytovat tu nejlepší péči na dětském onkologickém oddělení v Brně. Kromě toho nám jistě pomůže vykouzlit úsměvy na tvářích dětí, o které se staráme.“

Zůstaňte v kontaktu s AVG

Pro aktuální zprávy sledujte AVG na Twitteru: http://twitter.com/officialAVGnews
Nové trendy a analýzy ze světa bezpečnosti sledujte na blogu AVG: http://blogs.avg.com a http://small-business.blog.avg.com/
Staňte se fanouškem AVG na Facebooku: http://www.facebook.com/AVGFreeCZ
Následujte nás na LinkedIn: www.linkedin.com/company/avg

Další článek: Eric Tholomé: Google Wave byl skvělý experiment

Témata článku: Antivirus, AVG, Kancelářské potřeby brno

Nové iPhony, hodinky a další novinky Applu: Zase bude za co utrácet

Dnes proběhla další velká prezentační akce Applu, na které došlo k odhalení nových iPhonů a dalších novinek. Událost jsme sledovali online, a tak se můžete podívat na chronologický zápis těch nejdůležitějších informací.

David Polesný | 136

Šmírování kamerami Googlu: Koukněte, co šíleného se objevilo na Street View

Google stále fotí celý svět do své služby Street View. A novodobou zábavou je hledat v mapách Googlu vtipné záběry. Podívejte se na výběr nejlepších!

redakce | 6

Kdyby měli železničáři tento superpočítač za 99 dolarů, nepotřebovali by lasery

** Nejmodernější český železniční tunel je prošpikovaný technologiemi ** Za tři tisíce koupíte počítač, který je překoná ** Seznamte se s Nvidia Jetson Nano

Google Coral: Raspberry Pi s čipem, který zpracuje 4 biliony operací za sekundu