AVG slaví deset let AVG FREE otevřením nového výzkumného centra

AVG Technologies, výrobce světově nejpopulárnějšího volně dostupného antivirového softwaru, dnes oznámil otevření svého nového výzkumného centra a kancelářských prostor v komplexu Spielberk Office Centre v Brně v České republice. Moderní centrum se nachází ve třech budovách, ve kterých bude pracovat přibližně 400 zaměstnanců s možností dalšího rozšíření podle potřeby.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Toto nové výzkumné centrum nám pomůže ve stálém náboru nejschopnějších, nejvzdělanějších a nejzkušenějších lidí, kteří nám pomohou v našem globálním růstu. V tomto úsilí chceme využít našeho postavení prvotního světového poskytovatele volně dostupného antivirového software a jedné z největších světových bezpečnostních firem,” řekl J. R. Smith, generální ředitel AVG Technologies. „Věříme, že tento nejmodernější areál podpoří nejen naše hodnoty v oblastech inovace, týmové práce a efektivity, ale i potenciál k dalšímu růstu softwarového průmyslu v České republice.”

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Brno má pozoruhodnou infrastrukturu a naše výzkumné a vývojové týmy v regionu jsou plné prvotřídních talentů,” dodal Karel Obluk, technický ředitel AVG Technologies. „Blízké univerzity produkují jedny z nejlepších absolventů v oblasti technologií a software na světě.”

AVG Technologies oslaví otevření svých nových prostor uvítací recepcí 23. listopadu 2010. V rámci slavnostního večera bude Nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek předán šek v hodnotě 100 000 Kč, kterým společnost AVG Technologies přispěje k podpoře léčby onkologicky nemocných pacientů a jejich rodinám.

Klepněte pro větší obrázek

Jsme vděční za podporu od společnosti AVG,“ řekla Martina Šmuková, prezidentka Nadačního fondu Krtek. „Tento dar nám umožní i nadále poskytovat tu nejlepší péči na dětském onkologickém oddělení v Brně. Kromě toho nám jistě pomůže vykouzlit úsměvy na tvářích dětí, o které se staráme.“

Zůstaňte v kontaktu s AVG

Pro aktuální zprávy sledujte AVG na Twitteru: http://twitter.com/officialAVGnews
Nové trendy a analýzy ze světa bezpečnosti sledujte na blogu AVG: http://blogs.avg.com a http://small-business.blog.avg.com/
Staňte se fanouškem AVG na Facebooku: http://www.facebook.com/AVGFreeCZ
Následujte nás na LinkedIn: www.linkedin.com/company/avg

Další článek: Eric Tholomé: Google Wave byl skvělý experiment

Témata článku: Antivirus, AVG, Kancelářské potřeby brno

Jak uložit dokument z Wordu, aby vydržel celé roky? Je to těžší než cesta na Mars

** Jak uložit soubory, aby vydržely vnoučatům? ** A co kdyby měly přečkat celá staletí? ** Teď se o to pokouší GitHub a je to oříšek i pro lingvisty

Apple má šanci definitivně se uzamknout. macOS byl na jeho poměry až příliš otevřený

** Apple, vývojáře i uživatele rozhodně nečekají dva roky prázdnin ** macOS se může uzavřít podobně jako iOS a iPadOS ** Přechod na Arm znamená stopku pro hackintoshe

Lukáš Václavík | 105

Z rozmazané šmouhy krásná fotka. Takhle kouzlí nová umělá inteligence MyHeritage

** MyHeritage slibuje nejlepší neuronovou síť pro vylepšování fotek ** Funguje tím líp, čím horší fotku upravuje ** Otestovali jsme desítky různých snímků

Marek Lutonský, Lukáš Václavík | 39

Zahodil jsem Windows, přešel na Linux a nezbláznil se z toho

** Měsíc jsem se nedotkl Windows a byl závislý jen na Linuxu ** Jaká byla pozitiva a negativa přechodu? ** Se kterými aplikacemi jsem (ne)zápasil a které bych doporučil?

Lukáš Václavík | 233

Nejlepší programy z roku 2000: Další várka zapomenutých legend, které jste měli v PC

** Pokračujeme ve vzpomínání na prehistorické programy ** Pročetli jsme vaše tipy v diskuzi ** A všechny ty vykopávky spustili na Windows 2000

Megatest: nejlepší notebooky do 20 000 Kč