AVG představuje produktovou řadu 2013

AVG Technologies (NYSE: AVG), poskytovatel internetové a mobilní bezpečnosti pro 128 miliónů aktivních uživatelů, dnes představuje novou produktovou řadu AVG 2013. Aktualizace obsahuje nové verze AVG neplacených i placených produktů, které obsahují zdokonalené uživatelské rozhraní s technologií, která je kompatibilní i se zařízeními s dotykovým displejem. Řada produktů obsahuje také další vylepšení k již existující AVG ochraně a optimalizaci výkonu.

Bezkonkurenční detekce, vylepšená rychlost skenování a snížená stopa jsou doplněny optimálním výkonem tak, aby byla tato produktová řada ještě nenápadnější a silnější než kdykoliv předtím. Uživatelské rozhraní AVG 2013 bylo speciálně upraveno, je prvním bezpečnostním produktem, který funguje i na zařízeních s dotykovou obrazovkou a podporuje intuitivní navigaci.

„Překotné zavádění nových technologií do našeho života vytváří z již tak propojeného online světa ještě komplexnější prostor, v němž je potřeba se orientovat. Naši zákazníci si chtějí práci na internetu užívat bez obav, chtějí vědět, že jsou chráněni. Naší zodpovědností je proto vytvořit jednoduché a přímočaré produkty,“ říkáJ.R. Smith, generální ředitel AVG Technologies, „jsme první antivirovou společností, která nabídla před deseti lety všem uživatelům produkt zdarma. V březnu 2012 jsme byli prvními, kteří poskytli aktivní Do Not Track, prvek na ochranu online soukromí v placených i neplacených produktech. Věřím, že díky produktové řadě AVG 2013 budeme pokračovat v naší tradice plné inovací a vytváření nových trendů.“

Současná situace v České republice je ve světě internetové ochrany následující - podle nejnovějšího průzkumu AVG Technologies má již 88 % českých uživatelů internetu nainstalovaný bezpečnostní software, jen 42 % uživatelů ho ovšem pravidelně aktualizuje. Podle průzkumu si pouze 41 % českých uživatelů internet myslí, že je samo odpovědno za bezpečné chování na internetu. Většina respondentů si totiž myslí, že hlavní odpovědnost mají poskytovatelé internetových a telefonních služeb.

Co je nového?

·Nové uživatelské rozhraní, které podporuje i zařízení s dotykovými obrazovkami, je založeno na zpětné vazbě našich uživatelů, nabízí snazší navigaci a přístup k jednotlivým nastavením

·Doba potřebná na nastartování systému se snižuje o 26 %, o 36 % se zrychlil skenovací čas. Uživatelské rozhraní se načítá o více než 200 % rychleji. *)

·Technologie zvyšující detekci a snižující riziko planého poplachu

·Jednodušší instalace díky nové uvítací obrazovce

·Zjednodušený firewall tak, aby bylo snadnější chránit soukromí a identitu a personalizovat nastavení

·AVG Internet Security 2013 přichází s integrovaným ochranným firewallem, AVG LinkScanner®, AVG Anti-Spam, Anti-Spyware a technologií ochraňující před hackery při připojování na wi-fi

Klepněte pro větší obrázek

Produktová řada AVG 2012 nastolila vysokou úroveň dosažením excelentních výsledků v nezávislých benchmarkových testech, např. AV-Test.org, v nichžAVG Internet Security 2012 aAVG AntiVirus FREE 2012 získaly 5,5 bodů ze šesti možných za reprezentativní sadu malwaru odhalenou ve zkušební době květen a červen 2012. Z těchto úspěchů vychází i AVG Internet Security 2013, obsahuje totiž vícevrstvou ochranu, která využívá antivir založený na podpisech, heuristice, polymorfní detekci a behaviorálně založenou detekci hrozeb společně s integrovaným firewallem a AVG LinkScanner® pro úplnou pohodu při surfování, nákupech online a internetovém bankovnictví.

Yuval Ben-Itzhak, Chief Technology Officer AVG, dodává: „Soustředíme se na poskytování té nejlepší ochrany našim zákazníkům. Věříme, že produktová řada AVG je nejdostupnější značkou pro online bezpečnost a že dá našim uživatelům výběr v tom, aby si sami nastavili svůj webový profil k ochraně osobních informací. V produktové řadě AVG 2013 jsme se soustředili na jednoduchost a výkon při zajištění naší detekce, která patří mezi špičky v oboru, a odstranění problémů, což umožňuje bojovat s aktuálními hrozbami jak na počítačích, tak na smartphonech.“

Produktová řada AVG 2013:

·AVG AntiVirus FREE – Základní ochrana při surfování, emailování a komunikaci na sociálních sítích

·AVG AntiVirus – Pokročilá ochrana při surfování, komunikaci na sociálních sítích a stahování

·AVG Internet Security – Kompletní online ochrana vhodná i pro nákupy a platby online

·AVG Family Safety® – Tento produkt poskytuje bezpečný rodinný vyhledávač, který pomáhá ochraňovat děti před nevhodným internetovým obsahem, program např. sleduje aktivity dítěte v chatovacích místnostech nebo na sociálních sítích, umí nahlásit případné závadné výrazy nebo fráze

Produktová řada AVG 2013 je doplněna i o produkty pro ochranu mobilních přístrojů:

·AVG AntiVirus FREE pro Android™ – Základní ochrana pro mobilní zařízení

·AVG AntiVirus Pro pro Android™ – Bojuje s viry a malwarem, takže uživatelé mohou v klidu telefonovat, přijímat SMS, stahovat hudbu, videa a aplikace a surfovat na internetu

·AVG Family Safety® produkty pro iOS® a Windows® Phone – Tyto produkty zdarma poskytují bezpečný rodinný vyhledávač, který pomáhá ochraňovat děti před nevhodným internetovým obsahem

Další článek: Za měsíc v Evropě dojdou IP adresy

Témata článku: Antivirus, AVG, Dotyková obrazovka, Aktivní surfování, Nové rozhraní, Uvítací program, Safety, Ochrana, Existující obsah, Pokročilé odstranění, Uživatelské rozhraní, Antiviry na Heureka.cz

Sex manželských párů? Jen výjimečně. Ložnice ovládnou roboti s umělou inteligencí

** Sex manželských párů jen při zvláštních příležitostech. ** Ložnice ovládnou sexuální roboti s umělou inteligencí. ** I to je jeden ze závěrů Mezinárodní robotické konference.

Filip KůželJiří Liebreich
RobotiSexUmělá inteligence
Postavili jsme detektor garážových vrat. Haló, krabičko, jak se k tobě dostanu z internetu?

** Minule jsme si postavili detektor garážových vrat ** Jeho řídící čip je skrze Wi-Fi připojený do domácí sítě ** Dnes si ukážeme několik technik, jak se k němu dostat z internetu

Jakub Čížek
Pojďme programovat elektroniku
Nastal pravý čas na výměnu telefonu. Jak poznat, že ten váš už dosluhuje?

** Jak poznat, že váš telefon má nejlepší dny za sebou? ** Vypadá potlučeně, má pavučinu nebo nedostává aktualizace? ** Ukážeme si, kdy má smysl jeho oprava, a kdy už jen koupě nového

Prasklý displejVysloužilý mobilSmartphony
Oppo a OnePlus nesmí v Německu prodávat telefony. Zákaz hrozí i v dalších zemích EU

** Patentové spory většinou ústí k tomu, že jedna z firem zaplatí ** Oppo ani OnePlus však nechtějí platit 2,50 EUR za každý telefon ** Firmy už v Německu nesní prodávat, a to může platit i o dalších trzích

NěmeckoPatentSmartphony
Jak poznat, že máte možná hacknutý telefon? Toto je devět symptomů, které můžete pozorovat

** Jak poznat, že je váš smartphone hacknutý? ** Hledejte známky po nestandardním chování telefonu ** Stačí když telefon vydrží méně nebo topí i v klidovém režimu...

Jak...Malware
Jak zrcadlit obrazovku mobilu a počítače do televize

Ať už se chcete pochlubit fotkami z dovolené na velké obrazovce, nebo si přehrát video uložené na disku počítače, neobejdete se bez zrcadlení obrazovky. Ve výchozím stavu jej podporuje Windows i Android.

Stanislav Janů
NávodyTelevizeWindows
Výkon nadevše. Recenze grafické karty Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6750 XT

RX 6750 XT nabízí pěkný nárůst výkonu. Ještě více bohužel narostla spotřeba.

Adam Vágner
Grafické kartyTesty