GiTy představuje řešení pro mobilní videokonference

Brno, 5. května 2005 – Společnost GiTy, dodavatel komunikačních technologií, představila ne veletrhu IDET přenosný a kompaktní videokonferenční systém, který je vhodný pro nasazení především v extrémních podmínkách a vzdálených lokalitách. Své místo tak najde nejen při náročných operacích v armádě, ale především v civilním využití, kde je rychlá a přesná komunikace nezbytná. Vizuální komunikace znamená významný přínos pro organizace, které se podílejí na ochraně zdraví, majetku či osob. Důležitá je rovněž při zvládání krizových situací nebo v případě přírodních katastrof, kdy umožňuje velmi rychle a přesně stanovit rozsah škod a stanovit potřebné záchranné postupy. Interaktivní komunikace v reálném čase přináší nevyčíslitelnou hodnotu, protože usnadňuje koordinaci a sdílení informací, umožňuje včasné varování, analýzu nebezpečí včetně školení a přípravy.

Řešení mobilních videokonferencí společnosti GiTy je založeno na špičkových technologiích předního výrobce videokonferenčních systémů TANDBERG a představuje integrovanou visuální komunikaci. Kufříkový systém TANDBERG Tactical MXP v sobě slučuje veškeré technologie potřebné pro mobilní videokonference – od zobrazovací jednotky, přes snímací kameru až po široké možnosti datového připojení. Zařízení potřebuje pro spojení s okolím jakoukoliv datovou síť podporující IP protokol, lze tedy využít wi-fi, satelitní přenosy nebo také veřejnou telefonní síť podporující ISDN. Zařízení může být napájeno buď přímo z elektrické sítě, případně prostřednictvím autozásuvky s napětím 12 V.

Společnost GiTy je přední českou společností, která již 15 let poskytuje služby v oblasti telekomunikací, systémové integrace a technologií budov a areálů. Své aktivity rozvíjí v České republice a prostřednictvím dceřiných společností také ve Slovenské republice a v Bulharsku. V roce 2005 se GiTy stala druhou nejobdivovanější společností v oboru Telekomunikační a poštovní služby.

Váš názor Další článek: Firefox obsahuje dvě extrémně kritické chyby

Témata článku: , ,