» Poradna » Programy

Windows 8,recenze a dotaz media center

Odpovědět  |  Zobrazit bez stromu  |  Upozornit redakci  |  nových odpovědí: 35/35
 |   |  Microsoft Windows 8 Chrome 23.0.1271.91  |  [92.240.178.---]

Ahoj,tak jsem si zhruba před měsícem koupil ty nové windows 8 ,Jaký mám pocit windows 8 jsou výborné!Proč?Pro:Rychlé(rychlejší než w7), hezký design, jednoduché, pokud máte microsoft account tak se vám tam ukládají data po případném pádu systému a přeinstalaci vám uloží osobní údaje, které jste si napsali do kalendáře, pošty...(pokud si w8 přeinstalujete příjde vám e-mail, sms o potvrzení k přihlášení k M.account není jen tak napadnutelné.Zápory W8:Není zde přehrávač DVD, ale to se dá zpravit tím, že si stáhnete např.: KMplayer, musím se k nějakým aplikacím přihlásit přes microsoft account (nějakým uživatelům to může lézt krkem),více pracuji na ploše, protože zde není moc aplikací na metro(start), nedoporučuji si stahovat microsoft microsoft preview, měj jsem problémy s odinstalací office preview 2013 (jen pokud si jej chcete zkusit).Můj stroj:Hp pavilion dv5 1030ec(klasický pracovní notebook klávesnice, touchpad popř.:myš, nemám dotykovou obrazovku, tento notebook je starý 6 let, takže doporučuji i na starší notebookyTento OS jsem testoval i na novějších typech notebooku. Můj dotaz: kde si můžu stáhnout windows media center, brouzdal jsem na webu microsoftu, ale bez výsledku, díky za odpověď.

Odpovědi na otázku

 | Microsoft Windows 8 Mozilla 17.0

WMC je pouze pro verzi Win 8 pro.Pokud máš Win 8 pro, tak WMC získáš zdarma tu:http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows-8/feature-p...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 8 Mozilla 17.0

Jsi rychlej!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Chrome 25.0.1337.0  |  [46.13.243.---]

to docení jen žena

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 8 Chrome 23.0.1271.91  |  [92.240.178.---]

Mám W8 pro díky :) .

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 8 Chrome 23.0.1271.95

A ten WMC není možné použít na verzi Enterprise?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 8 Mozilla 17.0
 |   |  Microsoft Windows 7 IE 9.0  |  [193.86.130.---]

Kluci, někdy kolem 14.11. jsem kamarádovi bez problému do pár minut stáhnul Media Center na W8 pro. Prakticky obratem přišel kód a pohoda. Teď to zkouším od 23.11. z různých PC na různé emaily (asi už 5x nebo 6x) a ještě mi dodnes (30.11.) nepřišla ani jedna odpověď. Nemáte někdo podobné zkušenosti? Resp. přišlo Vám to v poslední době? Mně se to chová, jako by Microsoft neexistoval.Díky za odpověď

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 IE 10.0

Jojo .. nějak jim ty maily ted nefungujou .. ja to zkoušel už třikrát na tři ruzny maily, a nic. Kolega v práci zkoušel a se stejným výsledkem.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 | Microsoft Windows 8 Mozilla 17.0

6x žádost 23.11 po půlnoci6x klíč 26.11 večer

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 8 Mozilla 17.0

Mám nyní připraveno 24x kódů na stejném počtu e-mailů, 2x již aktivované, vždy dorazily do 72 - 96 hodinami.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 8 Mozilla 17.0

Raději hodin ... hodinami jsem myslel ... mezi, no.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 | Microsoft Windows 8 Mozilla 17.0

Nevím nač ti budou, v lednu ti neaktivované propadnou Nebo ty máš tolik milenek?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 8 Mozilla 17.0

Do ledna jich potřebuji min. ještě jednou tolik.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 | Microsoft Windows 8 Mozilla 17.0

Ty máš docela velkou spotřebu milenek ti povím.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 8 Mozilla 17.0

Pssst! Už ani muk.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 8 Chrome 23.0.1271.95  |  [92.240.178.---]

Lidičky tak mi ten mail ještě dosud nepřišel :(, už to jsou 4 dny .

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 8 Mozilla 17.0

Až 96 hodin.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 | Microsoft Windows 8 Mozilla 17.0

96 hodin to bylo v čase 2. 12. 2012 19:13

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 8 Firefox 17.0

Děláš něco špatně, mě už zase nasypali dalších 12 kódů.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 | Microsoft Windows 8 Mozilla 17.0

Já? Já tě jen upozornil, že neumíš počítat. Já žádné kody nechcu, mám jeden na svém PC už měsíc a skoro týden, a pak dalších 8 (z toho 6 vygenerovaných asi před týdnem), které mám v záloze, ale stejně je nevyužiju, možná jeden hodím na virtuálku.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 8 Firefox 17.0

Kódů není nikdy dost.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 IE 10.0

Hele, přijdou ... ja o ně žádal někdy v pondělí nebo úterý minulej tejden... přišel dneska .)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
 | Microsoft Windows 7 Opera 9.80

Mě přišel až po tejdnu.Ale přišel a funguje!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 8 Firefox 17.0

Prostě mají hodně "nakupujících". Jak prosté, prostě ... .

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 | Microsoft Windows 8 Mozilla 17.0

40 000 000 a něco, do toho počítali i ty free klíče?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 IE 10.0

a co s nima budeš dělat? :))))) k ničemu, ale hlavně že máš nahamptáno :)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 8 Chrome 23.0.1271.95  |  [92.240.178.---]

Lidi ,co si myslíte o novém IE10 je ještě pořád tak napadnutelný jako předchozí verze ,sic výhoda je , že je rychlejší a už konkurje chromu a tak, ale je tedy pořád nejsnadněji napadnutelný ? ;)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 IE 10.0

co máš na mysli "napadnutelný jako předchozí verze" ?napadnutelný je úplně stejně - opravy chyb i bezpččnostních problému vychází i pro starší verze.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 | Microsoft Windows 8 Mozilla 17.0

Divej, každá žížala by mi mohla vlést do zadku, ale neudělá to, v zadku by zkončila jednině kdybych jí tam narval.To samé platí o malware, prostě všemožné havěti, a mém pc, nikdy mi sem nevleze pokud jej sem nenarvu.Šance, že bude aktualizovaný IE10 úspěšně napadenej je asi stejná s šancí Ivety Bartošové vyhrát příští rok prezidentské volby.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 8 Firefox 17.0

IE 10 je fakt povedená, i rychlá.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Chrome 25.0.1337.0  |  [46.13.243.---]

průzkumník změnil pohlaví?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 8 Firefox 17.0

Jako ta "desítka", další dotaz, zbývaji ti 2.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 8 Chrome 23.0.1271.95  |  [90.176.16.---]

taky čekám na key. už od čtvrtka ale stále nic. kdyby někdo kdo jich má dost jeden mi poslal budu nadšenej díky......na e mail..... milous01@seznam.cz

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 | Microsoft Windows 8 Mozilla 17.0

Máš slabé nervy, nejsi hoden Windows 8.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 8 Firefox 17.0

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět

Související témata: Microsoft Account, Preview, Account, Osobní údaje, Pracovní notebook



Určitě si přečtěte


Tesla chce změnit nákladní dopravu. Její elektrický náklaďák má ohromující parametry

Tesla chce změnit nákladní dopravu. Její elektrický náklaďák má ohromující parametry

** Tesla představila elektrický kamion ** Má obdivuhodný výkon i dojezd ** Prodávat by se měl už za dva roky

17.  11.  2017 | Vojtěch Malý | 226

Nejlepší notebooky do 10 tisíc, které si teď můžete koupit

Nejlepší notebooky do 10 tisíc, které si teď můžete koupit

** I pod hranicí desíti tisíc korun existují dobře použitelné notebooky ** Mohou plnit roli pracovního stroje i zařízení pro zábavu ** Nejlevnější použitelný notebook koupíte za pět a půl tisíce

16.  11.  2017 | Stanislav Janů | 53

Do 20 let nebude nikdo vlastnit auta, říká zkušený šéf několika automobilek

Do 20 let nebude nikdo vlastnit auta, říká zkušený šéf několika automobilek

** Bývalý šéf a expert z několika velkých automobilek se vyjádřil k budoucnosti tohoto průmyslu ** Do 20 let „nikdo“ nebude vlastnit auta ** Veškerá doprava bude řešená pomocí velkých logistických platforem

15.  11.  2017 | Karel Javůrek | 74


Aktuální číslo časopisu Computer

Otestovali jsme 5 HDR 4K televizorů

Jak natáčet video zrcadlovkou

Vytvořte si chytrou domácnost

Radíme s koupí počítačového zdroje