» Poradna » Programy

Windows 8 Release Preview - Kdy bude CZ verze ?

Odpovědět  |  Zobrazit bez stromu  |  Upozornit redakci  |  nových odpovědí: 16/16
 |   |  Microsoft Windows XP IE 8.0  |  [88.102.148.---]

Dobrý den,

31.5.2012 byla uvolněna poslední zkušební verze Windows 8 Release Preview, ale česká verze tam zatím není k dispozici. Neví někdo kdy bude k dispozici CZ verze ? Děkuji.

Odpovědi na otázku

 |   |  Microsoft Windows 7 Opera 9.80  |  [80.243.111.---]

v létě

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows XP IE 8.0  |  [88.102.148.---]

který měsíc v létě nevíte náhodou ?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Firefox 12.0

To mi řekni, kdy v létě, když to se už bude kompletovat RTM, která bude lisována na podzim k prodejům.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Opera 9.80  |  [80.243.111.---]

asi jako to bylo s původním W7 ale nechápu proč
když bylo W7 RC tak byla beta čeština, při vydání RTM v červenci byla čeština beta verze na RTM verzi ke stažení na Ulozto, tam bylo jen pár chybek od 100% jazykové balíčku, jsem si jistej že čeština je na 80-90% nyní hotová, firmy to lokalizují celkem dlouho, nyní se spíše testuje stabilita a korekce chyb, stejně jako u anglický verze, jakmli vyjde RTM tak by asi měla bejt, zkuste za 14 dní zkontrolovat Ulozto jestli tam něco neni, nicméně nechápu proč, anglická verze stačí

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Firefox 12.0

Přesně, na to myslím, když už bude RTM, kdo by chtěl mít i s CS nainstalovanou RP? Já ne.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 IE 9.0

a k cemu ti to bude prosim te? ze je to pro tebe tak dulezity..

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Chrome 19.0.1084.52  |  [95.85.236.---]

Měsíc přesně nevím,ale vím,že to bude v 7.11 hod.venezuelskýho času.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Firefox 12.0

Nevím a nepožaduji to, klávesnici změníš na CS takže bez problému a ENG je prostá, jednoduchá. Myslím, že už nevyjde, ale mohu se mýlit. Spíš už čekej a sháněj RTM verzi, předprodejní, ta už ukáže vše a odhalí pravdu o W8.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 | Microsoft Windows 7 Opera 9.80

Jako vždy 2.3 měsíce po vydání ostré anglické verze

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows XP Opera 9.80  |  [195.91.109.---]

Cestina, Slovencina bude az na ostru verziu (1-3 mesiace). Na RP nebude vobec.

Release Preview je pre iny okruh uzivatelov a tyto lokalizacie nepotrebuju.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Linux Chrome 18.0.1025.151  |  [212.96.172.---]

Nejen nepotřebují, lokalizace je nežádoucí. Verze je určena profesionálům a odborníkům k testování. Zejména profesionálové nemají čas řešit problémy vzniklé lokalizací.

PrasatkoPee

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Firefox 12.0

To sotva, jsou lidi (nebudeme jmenovat), co si tuto verzi naostro nainstalovali do PC a "pracují" v ní, jasné? Už vidím, jak hned na podzim kupují houfně licenci, protože "medicína" ještě nemusí být hotová. Asi zůstanou u RP, protože na RTM nedosáhnou, a spokojí se s "rearmem", naprosto legální prodloužení licence, stále je to srozumitelné? A tak, tam potřebují tu CS, logicky.
Poznámka: Já W8 nepustím dál, než do Oraclu a podle toho, co provádí "Metro", tak se asi dál nikdy žádná verze nedostane.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Linux Chrome 18.0.1025.151  |  [212.96.172.---]

Nějak nechápu, v čem si v rozporu se mnou. To že si to tam nějakej šmudla nainstaluje jako hlavní OS je jen a jen jeho problém. To co píšeš není případ profesionálů.

PrasatkoPee

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Firefox 12.0

To byla ironie, pro zasmání, muhehe. Takto to funguje, proto dotaz na tu CS.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Linux Chrome 18.0.1025.151  |  [212.96.172.---]

Mea culpa )

PrasatkoPee

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 IE 9.0  |  [88.100.120.---]

Tak proč existuji i jiné lokalizace v teto verzi?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět

Související témata: Release, Preview, Zkušební verze, Česká verze



Určitě si přečtěte


Tesla chce změnit nákladní dopravu. Její elektrický náklaďák má ohromující parametry

Tesla chce změnit nákladní dopravu. Její elektrický náklaďák má ohromující parametry

** Tesla představila elektrický kamion ** Má obdivuhodný výkon i dojezd ** Prodávat by se měl už za dva roky

17.  11.  2017 | Vojtěch Malý | 158

30 počítačových brzd, které vám zpomalí Windows

30 počítačových brzd, které vám zpomalí Windows

Na webu najdete hromadu rad, jak zrychlit počítač a Windows. My jsme na to šli opačně a naopak jsme hledali činnosti, které ho nejvíce zpomalují. Toto je třicítka těch základních.

12.  11.  2017 | Jakub Čížek | 90

Elektronika, která nepotřebuje kabel ani baterii. Živí se rádiovým šumem

Elektronika, která nepotřebuje kabel ani baterii. Živí se rádiovým šumem

** Každá elektrická krabička má konektor pro napájení nebo baterii ** Jenže pozor, jednou by to tak nemuselo být ** Drobná elektronika se může živit rádiovými vlnami

14.  11.  2017 | Jakub Čížek | 15

Nejlepší notebooky do 10 tisíc, které si teď můžete koupit

Nejlepší notebooky do 10 tisíc, které si teď můžete koupit

** I pod hranicí desíti tisíc korun existují dobře použitelné notebooky ** Mohou plnit roli pracovního stroje i zařízení pro zábavu ** Nejlevnější použitelný notebook koupíte za pět a půl tisíce

16.  11.  2017 | Stanislav Janů | 52

Do 20 let nebude nikdo vlastnit auta, říká zkušený šéf několika automobilek

Do 20 let nebude nikdo vlastnit auta, říká zkušený šéf několika automobilek

** Bývalý šéf a expert z několika velkých automobilek se vyjádřil k budoucnosti tohoto průmyslu ** Do 20 let „nikdo“ nebude vlastnit auta ** Veškerá doprava bude řešená pomocí velkých logistických platforem

15.  11.  2017 | Karel Javůrek | 74


Aktuální číslo časopisu Computer

Otestovali jsme 5 HDR 4K televizorů

Jak natáčet video zrcadlovkou

Vytvořte si chytrou domácnost

Radíme s koupí počítačového zdroje