» Poradna » Programy

Windows 8 Release Preview - Kdy bude CZ verze ?

Odpovědět  |  Zobrazit bez stromu  |  Upozornit redakci  |  nových odpovědí: 16/16
 |   |  Microsoft Windows XP IE 8.0  |  [88.102.148.---]

Dobrý den,

31.5.2012 byla uvolněna poslední zkušební verze Windows 8 Release Preview, ale česká verze tam zatím není k dispozici. Neví někdo kdy bude k dispozici CZ verze ? Děkuji.

Odpovědi na otázku

 |   |  Microsoft Windows 7 Opera 9.80  |  [80.243.111.---]

v létě

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows XP IE 8.0  |  [88.102.148.---]

který měsíc v létě nevíte náhodou ?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Firefox 12.0

To mi řekni, kdy v létě, když to se už bude kompletovat RTM, která bude lisována na podzim k prodejům.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Opera 9.80  |  [80.243.111.---]

asi jako to bylo s původním W7 ale nechápu proč
když bylo W7 RC tak byla beta čeština, při vydání RTM v červenci byla čeština beta verze na RTM verzi ke stažení na Ulozto, tam bylo jen pár chybek od 100% jazykové balíčku, jsem si jistej že čeština je na 80-90% nyní hotová, firmy to lokalizují celkem dlouho, nyní se spíše testuje stabilita a korekce chyb, stejně jako u anglický verze, jakmli vyjde RTM tak by asi měla bejt, zkuste za 14 dní zkontrolovat Ulozto jestli tam něco neni, nicméně nechápu proč, anglická verze stačí

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Firefox 12.0

Přesně, na to myslím, když už bude RTM, kdo by chtěl mít i s CS nainstalovanou RP? Já ne.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 IE 9.0

a k cemu ti to bude prosim te? ze je to pro tebe tak dulezity..

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Chrome 19.0.1084.52  |  [95.85.236.---]

Měsíc přesně nevím,ale vím,že to bude v 7.11 hod.venezuelskýho času.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Firefox 12.0

Nevím a nepožaduji to, klávesnici změníš na CS takže bez problému a ENG je prostá, jednoduchá. Myslím, že už nevyjde, ale mohu se mýlit. Spíš už čekej a sháněj RTM verzi, předprodejní, ta už ukáže vše a odhalí pravdu o W8.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 | Microsoft Windows 7 Opera 9.80

Jako vždy 2.3 měsíce po vydání ostré anglické verze

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows XP Opera 9.80  |  [195.91.109.---]

Cestina, Slovencina bude az na ostru verziu (1-3 mesiace). Na RP nebude vobec.

Release Preview je pre iny okruh uzivatelov a tyto lokalizacie nepotrebuju.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Linux Chrome 18.0.1025.151  |  [212.96.172.---]

Nejen nepotřebují, lokalizace je nežádoucí. Verze je určena profesionálům a odborníkům k testování. Zejména profesionálové nemají čas řešit problémy vzniklé lokalizací.

PrasatkoPee

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Firefox 12.0

To sotva, jsou lidi (nebudeme jmenovat), co si tuto verzi naostro nainstalovali do PC a "pracují" v ní, jasné? Už vidím, jak hned na podzim kupují houfně licenci, protože "medicína" ještě nemusí být hotová. Asi zůstanou u RP, protože na RTM nedosáhnou, a spokojí se s "rearmem", naprosto legální prodloužení licence, stále je to srozumitelné? A tak, tam potřebují tu CS, logicky.
Poznámka: Já W8 nepustím dál, než do Oraclu a podle toho, co provádí "Metro", tak se asi dál nikdy žádná verze nedostane.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Linux Chrome 18.0.1025.151  |  [212.96.172.---]

Nějak nechápu, v čem si v rozporu se mnou. To že si to tam nějakej šmudla nainstaluje jako hlavní OS je jen a jen jeho problém. To co píšeš není případ profesionálů.

PrasatkoPee

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Firefox 12.0

To byla ironie, pro zasmání, muhehe. Takto to funguje, proto dotaz na tu CS.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Linux Chrome 18.0.1025.151  |  [212.96.172.---]

Mea culpa )

PrasatkoPee

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 IE 9.0  |  [88.100.120.---]

Tak proč existuji i jiné lokalizace v teto verzi?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět

Související témata: Release Preview, Preview, Release, Zkušební verze, Česká verze



Určitě si přečtěte


Přechod z Windows na macOS: Co vás čeká a nemine

Přechod z Windows na macOS: Co vás čeká a nemine

** 5 kroků, které vás čekají, když se rozhodnete přejít z Windows na počítač značky Apple se systémem macOS ** macOS umí přenést data z počítače s Windows ** Při přechodu si budete zvykat na nové funkce a chování systému

17.  1.  2018 | Stanislav Janů | 142

Nejnovější americká výsadková loď USS Portland dostane laserovou zbraň

Nejnovější americká výsadková loď USS Portland dostane laserovou zbraň

** Právě v tomto období vstupuje do služby výsadková loď, která nese označení USS Portland (LPD-27) ** Specialisté na ní brzy přenesou laserový zbraňový systém XN-1 LaWS ** Ten dříve fungoval na výsadkové lodi třídy Austin/Trenton USS Ponce

17.  1.  2018 | Stanislav Mihulka | 5


Aktuální číslo časopisu Computer

Zachraňte nefunkční Windows

Jak nakupovat a prodávat kryptoměny

Otestovali jsme konvertibilní notebooky

Velký test 14 herních myší