» Poradna » Programy

Windows 8 Release Preview - Kdy bude CZ verze ?

 |   |  Microsoft Windows XP IE 8.0  |  [88.102.148.---]

Dobrý den,

31.5.2012 byla uvolněna poslední zkušební verze Windows 8 Release Preview, ale česká verze tam zatím není k dispozici. Neví někdo kdy bude k dispozici CZ verze ? Děkuji.

Odpovědi na otázku

 |   |  Microsoft Windows 7 Opera 9.80  |  [80.243.111.---]

v létě

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows XP IE 8.0  |  [88.102.148.---]

který měsíc v létě nevíte náhodou ?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Firefox 12.0

To mi řekni, kdy v létě, když to se už bude kompletovat RTM, která bude lisována na podzim k prodejům.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Opera 9.80  |  [80.243.111.---]

asi jako to bylo s původním W7 ale nechápu proč
když bylo W7 RC tak byla beta čeština, při vydání RTM v červenci byla čeština beta verze na RTM verzi ke stažení na Ulozto, tam bylo jen pár chybek od 100% jazykové balíčku, jsem si jistej že čeština je na 80-90% nyní hotová, firmy to lokalizují celkem dlouho, nyní se spíše testuje stabilita a korekce chyb, stejně jako u anglický verze, jakmli vyjde RTM tak by asi měla bejt, zkuste za 14 dní zkontrolovat Ulozto jestli tam něco neni, nicméně nechápu proč, anglická verze stačí

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Firefox 12.0

Přesně, na to myslím, když už bude RTM, kdo by chtěl mít i s CS nainstalovanou RP? Já ne.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 IE 9.0

a k cemu ti to bude prosim te? ze je to pro tebe tak dulezity..

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Chrome 19.0.1084.52  |  [95.85.236.---]

Měsíc přesně nevím,ale vím,že to bude v 7.11 hod.venezuelskýho času.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Firefox 12.0

Nevím a nepožaduji to, klávesnici změníš na CS takže bez problému a ENG je prostá, jednoduchá. Myslím, že už nevyjde, ale mohu se mýlit. Spíš už čekej a sháněj RTM verzi, předprodejní, ta už ukáže vše a odhalí pravdu o W8.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 | Microsoft Windows 7 Opera 9.80

Jako vždy 2.3 měsíce po vydání ostré anglické verze

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows XP Opera 9.80  |  [195.91.109.---]

Cestina, Slovencina bude az na ostru verziu (1-3 mesiace). Na RP nebude vobec.

Release Preview je pre iny okruh uzivatelov a tyto lokalizacie nepotrebuju.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Linux Chrome 18.0.1025.151  |  [212.96.172.---]

Nejen nepotřebují, lokalizace je nežádoucí. Verze je určena profesionálům a odborníkům k testování. Zejména profesionálové nemají čas řešit problémy vzniklé lokalizací.

PrasatkoPee

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Firefox 12.0

To sotva, jsou lidi (nebudeme jmenovat), co si tuto verzi naostro nainstalovali do PC a "pracují" v ní, jasné? Už vidím, jak hned na podzim kupují houfně licenci, protože "medicína" ještě nemusí být hotová. Asi zůstanou u RP, protože na RTM nedosáhnou, a spokojí se s "rearmem", naprosto legální prodloužení licence, stále je to srozumitelné? A tak, tam potřebují tu CS, logicky.
Poznámka: Já W8 nepustím dál, než do Oraclu a podle toho, co provádí "Metro", tak se asi dál nikdy žádná verze nedostane.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Linux Chrome 18.0.1025.151  |  [212.96.172.---]

Nějak nechápu, v čem si v rozporu se mnou. To že si to tam nějakej šmudla nainstaluje jako hlavní OS je jen a jen jeho problém. To co píšeš není případ profesionálů.

PrasatkoPee

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 Firefox 12.0

To byla ironie, pro zasmání, muhehe. Takto to funguje, proto dotaz na tu CS.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Linux Chrome 18.0.1025.151  |  [212.96.172.---]

Mea culpa )

PrasatkoPee

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |  Microsoft Windows 7 IE 9.0  |  [88.100.120.---]

Tak proč existuji i jiné lokalizace v teto verzi?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět

Související témata: Release Preview, Preview, Release, Zkušební verze, Česká verze



Určitě si přečtěte


Aktuální číslo časopisu Computer

Jak rychlé je nabíjení bez drátů?

Test 11 sluchátek pro hráče

Aplikace, které vám zachrání dovolenou

Kompletní přehled datových tarifů