» Poradna » Počítačové sítě

Smazání synchronizovaných údajů v Google Chrome

Odpovědět  |  Zobrazit bez stromu  |  Upozornit redakci  |  nových odpovědí: 1/1
 |   |  Microsoft Windows 7 Chrome 22.0.1229.94

Zdravím, používám prohlížeč Google Chrome a k tomu také synchronizaci záložek, hesel, aplikací, atd... Problém je, že jsem se na účet přihlásil ve škole pod adminem, na který mají bohužel všichni přístup. Při odcházení od PC jsem se z účtu odhlásil v domnění, že se všechna hesla, záložky, atd. vymažou nebo prostě zmizí a bude vše ok, protože jsme se domníval, že je vše uložené v nějakém cloudu, ze kterého se tahají jen nějaké hlavičky. Ovšem mýlil jsem se. Všechny hesla, jména, záložky tam zůstaly a nějaký vtipálek si s tím teď hraje, když je na tom PC ve škole. Takže se chci zeptat, jak všechny tyto záložky a hesla vymažu ? Vyčetl jsem, že musím navštívit Dashboard a zde to nějak vymazat, to ale budu muset přímo na daném PC ne ? Nechtěl jsem to zkoušet z domova, aby se mi vymazaly všechny záložky. Nebo budu muset na PC zajít a vymazat všechny údaje o prohlížeči ? Nešlo by to nějak vzdáleně ? Díky za radu

Odpovědi na otázku

 |   |  Microsoft Windows Vista Chrome 22.0.1229.94

Klidně to udělej z domova. To co máš v prohlížeči, zůstane. Pak stačí opět nastavit synchronizaci a změnit hesla.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět

Související témata: Vtipálek, Dashboard



Určitě si přečtěte


Kingdome Come – recenze, mapa a další informace

Kingdome Come – recenze, mapa a další informace

Kingdome Come: Deliverance je unikátní hra z prostředí českého středověku. Zjistěte si všechny informace o této celosvětově úspěšné hře českých tvůrců.

13.  2.  2018 | Vojtěch Malý | 11


Aktuální číslo časopisu Computer

Jak vznikají filmové efekty

Test ATX skříní a externích disků

Znáte svá práva při reklamaci?

Průvodce první instalací NASu