» Poradna » Programy

Problém s windows media center

|   |  Microsoft Windows 7 Chrome 22.0.1229.79

Ahoj. Včera jsem si zapnul media center, že se po delší době podívám na televizi, a napsalo mi to, že nemám aktuální seznam pořadů, a jestli si přeju je stáhnout. Když dám ano, tak se nic nestahuje, jen mě to hodí do seznamu programů, kde je všude napsáno, nejsou dostupná žádná data, a když na to kliknu, tak program přestane pracovat, a spadne to. Když chci televizi znovu nakonfigurovat, tak se to zasekne opět u stahování programů. Naskočí tam jeden puntík v progress baru a další už ne. Dříve to chodilo úplně v pohodě. To samé když jdu do knihovny v wmc tak mi to dříve načetlo filmy ze složky s filmama, a teď to padá..Nevím co s tím. Pomůžete někdo?Jinak zkoušel jsem reinstall to nepomáhá, a bod obnovy mám jenom jeden a to vždy u poslední instalace. Nevim jak se u sedmiček nastaví, aby jich bylo víc, jak tomu bylo u xp.