» Poradna » Programy

Problem s OEM winy na 10GB disku

Odpovědět  |  Zobrazit bez stromu  |  Upozornit redakci  |  nových odpovědí: 6/6
 |   |   |  [0.0.0.---]

Po vymene disku z 2GB na 10GB nemuzu nainstalovat OEM winy, ktere mam k pocitaci. Je mozne ze je to nejaka starsi verze systemu, ktera vetsi disky nepodporuje? Pokud jsem pouzil jine instalacni cd zapujcene od znameho, tak instalace prosla v poradku. problem se projevuje tak, ze se po druhem restartu pri instalaci objevi nyni muzete pocitac bezpecne vypnout a kdyz se na tento disk podivam pripojenim jako druhy disk v jinem pocitaci, tak jsou tam kratke nazvy a nektere adresare nepristupne. Dokonce i kdyz pouziji tu zapujcenou instalacku a instalace probehne napohled v poradku, tak po pripojeni k pocitaci s temi podivnymi windowsi je to spatne. Na hotline M$ volat nemuzu protoze jakozto OEM uzivatele mne poslou nekam. Respektive k prodejci, ovsem tam uz sem byl a nevedel co s tim. Snad by to prej mohl byt radic, ale ja tu instalaci potom zkousel i na jinem pocitaci, vcetne rozdeleni disku a vysledek porad negativni.

Odpovědi na otázku

 |   |   |  [none]

A co třeba uvést, jakou verzi Windows se pokoušíte instalovat?! Krom toho nerozumím vašemu problému, pokud tam z jiného média jsou nainstalovat Windows ve funkčním stavu, o co Vám jde? Patrně máte asi poškozené instalační CD!!!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |   |  [none]

Je to verze 4.10.1998 a instlacnim cd to asi tak na 100% nebude protoze jsem jich zkousel vicero. Jde mi i o to, ze pokud se to takle nevypocitatelne chova, tak k tomu proste nemuzu mit duveru. Pokud system nahodou nainstaluji a chvilku to pobezi, tak akorat prijdu o data ktere tam mezitim nahraji, taky se tak uz i stalo, asi 1GB :(

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |   |  [none]

1. "Pokud jsem pouzil jine instalacni cd zapujcene od znameho, tak instalace prosla v poradku"

2."instlacnim cd to asi tak na 100% nebude protoze jsem jich zkousel vicero"

Tak si laskavě ujasněte, jak to vlastně je?!!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |   |  [none]

Samozdrejme sem temi vicero instalackami myslel jednu a tu samou verzi. Jen jsem zkusil druhe medium pro vylouceni jeho chyby ;)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |   |  [none]

Nemas v tom PeCku nejaky "nestandardni" HW? SCSI, rozsirujici karty, Decros, apod? Podle mne to vypada na nejaky problem s HW. Zkus vyhodit z PC vsechno co pri inst. nepotrebujes. Zvukovku, TV kartu apod. Pujc si od nekoho pro jistotu pamet a zkus intalaci s jinym VGA.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |   |  [none]

Ja to zkousel na trech pc. Z toho na dvou neni nic neobvykleho a postradatelneho.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět



Určitě si přečtěte