» Poradna » Programy

Dva tunnery v Media Center Edition

|   |

ahoj...

mam plne funkcni media center edition 2005 s jednim tv tunnerem (hauppauge 150). ted jsem dokoupil druhy tunner a potrebuju ho "rozchodit" pod MCE - v systemu je, ale jak mam dat MCE vedet ze tam je a maji ho pouzivat? a ze ma stejne kanaly jako ten prvni, abych mohl soucasne koukat a nahravat? musim znovu projit tim "opruzem" s configure tv signal? nebo je na to nejaky "grif" ?

dik

Související témata: Center

Jak lidstvo zkrotilo páru: První pokusy o sestrojení parního stroje

** Zapřáhnout páru do služeb lidstva, to je myšlenka stará dvě tisíciletí ** Je opravdovým paradoxem, že spoutání páry se lidstvu povedlo v jistém směru ještě dříve, než vody a větru ** Cesta k prvnímu opravdovému parnímu stroji však rozhodně nebyla jednoduchá