» Poradna » Hardware

ATI Sapphire X1300 256 MB

 |   |   |  [87.197.134.---]

Ahojte. Mam taky problemik. Ked som si tuto grafiku dal do PC a nainstaloval, zacal mi blbnut system. Ukazuje tu modru chybovu tabulku pisanu po anglicky. Neviem co s tym mam robit. Dik za odpoved

Odpovědi na otázku

 |   | 

Jakou mas desku?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |   |  [87.197.134.---]

Mam Gigabite dosku. Preco?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   | 

Uvedeni znacky nic neresi, chtelo by to typ te desky.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |   |  [194.212.26.---]

zkus se podivat na vyrobce desky jestli tam neco o tom nebude , nebo zkus kontaktovat prodejce kde si tu kartu koupil , treba je vadna a nebo to nemusi byt jenom v karte treba to je jen nahoda mozna jestli neni problem v pameti, nejlepsi by bylo kdyby si popsal jake chybove hlaseni ti to hlasi

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   |   |  [87.197.134.---]

Ono ma vyhodi do tej modrej obrazovky, je tam napisane nieco o chybovom hlaseni, a ze mam skusit pozriet ovaldace alebo hardware, alebo bios. potom tam napise nieco take ako 0x00000xxx000. a tak. je to ta modra obrazovka z ktorej sa nevies dostat. iba restartovat.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
 |   | 

To nejdůležitější jsi nenapsal, v jakým procesu/souboru ta chyba nastala

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět

Související témata: Sapphire



Určitě si přečtěte


Aktuální číslo časopisu Computer

Test 6 odolných telefonů a 22 powerbank

Srovnání technologií QLED a OLED

Měřte své sportovní výkony

Sady pro chytrou domácnost