Zprávy Živě: Týdenní souhrn novinek ze světa IT

Přinášíme nový díl zpravodajského pořadu Zprávy Živě. Naše zpravodajka Šárka Nygrýnová vás bleskově seznámí s těmi nejdůležitějšími IT událostmi končícího týdne.

Švédská Piratpartiet potvrdila své postavení a v nedávných volbách do Evropského parlamentu získala jednoho poslance. Ten toho sice mnoho nezmůže, je to ale jasný signál vyslaný podobným sdružením napříč Evropou včetně nové České pirátské strany.

Operační systém Android by nemusel skončit pouze na chytrých mobilních telefonech a okrajových netboocích, o tento operační systém totiž projevil i globální Acer a na nedávném Computexu představil model vybavený jak Windows XP, tak Androidem.

Fanoušci Applu se radují. Nejen že byla před pár dny představena nová verze iPhonu a jeho operačního systému, ale Česká republika se snad dočká i oficiálního zastoupení. Od konce května totiž obchodní rejstřík eviduje novo společnost Apple Czech.

VIDEO: 1812 'Zprávy Živě 13. června'

stáhnout program Zprávy Živě v mp3 (17/09) (4,2 MB)


Nově nabízíme i podcast pro odběr pořadů ve vašem oblíbeném přehrávači:

Týden Živě

Diskuzní videokomentáře redaktorů webů Živě.cz a MobilMania.cz, ve kterých rozebírají zajímavá témata týkající se počítačů, internetu, mobilních a jiných technologií. Videa můžete sledovat také na YouTube.

Diskuze (1) Další článek: Ohlasy ze světa: první recenze nové GeForce GTX 295

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,