Zprávy Živě: Týdenní souhrn novinek ze světa IT

Přinášíme nový díl zpravodajského pořadu Zprávy Živě. Naše zpravodajka Šárka Nygrýnová vás bleskově seznámí s těmi nejdůležitějšími IT událostmi končícího týdne.

Oblíbené webové úložiště Rapidshare změnilo pravidla, fanoušci Linuxu a open source technologií se pro změnu těší na již tradiční konferenci LinuxExpo, která se bude konat příští měsíc v pražském hotelu Olympik Artemis. Google nabídl vylepšené vyhledávání obrázků a po menších nezdarech spustil službu Street View ve Velké Británii, redaktoři magazínu HardOCP dali přednost střelbě z odstřelovací pušky do řady sedmnácti pevných disků. Tušíte, o jaký pevný disk se protipancéřový náboj zastavil?

Analytický web AV-Comparatives vydal nový žebříček antivirových programů. Nejlépe si vedou zavedené značky McAfee nebo Norton, takový Microsoft ale se svým OneCare doslova pohořel. Last.fm brzy zpoplatní své internetové rádio. To na naše videa se můžete bezplatně koukat třeba každý den.

VIDEO: 1372 'Zprávy Živě 28. března'

Pokud nedisponujete rychlou internetovou linkou, můžete si stáhnout pouze zvukovou stopu ve formátu MP3.

stáhnout program Zprávy Živě v mp3 (6/09) (4,7 MB)


Týden Živě

Diskuzní videokomentáře redaktorů webů Živě.cz a MobilMania.cz, ve kterých rozebírají zajímavá témata týkající se počítačů, internetu, mobilních a jiných technologií. Videa můžete sledovat také na YouTube.

Diskuze (18) Další článek: Videohádanka od Icon7

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,