Zprávy Živě: IE9, Bobcat a jiný tablet

Microsoft představil Internet Explorer 9, ale to zdaleka není jediná zajímavá událost z uplynulého týdne. Sledujte čerstvé Zprávy Živě.

Když nevíte jestli notebook, nebo tablet, mohla by se vám zalíbit novinka od Dellu. Ten představil kombinaci obojího, ale značně odlišnou cestou oproti klasickým notebookovým tabletům s otočným displejem. Z hardwarových novinek však nejvíce zaujala nová platforma Bobcat od AMD. Že by se konečně našla pořádná zbraň proti Intelu?

Ale zajímavé věci se děly také u nás, proběhl třeba druhý ročník Invex Fora. Zaujala také zpráva o podivínovi, který založil podvodnou skupinu na Facebooku a pak se nezdráhal ji prodat pro marketingové účely. Na YouTube proběhl test publikace online streamovaných videí, Nokia má nového šéfa z Microsoftu a jen tak mimochodem, na světě je nový Internet Explorer. Více už vám poví Ria.

Sledujte Zprávy Živě s Riou ve vysokém rozlišení 720p. Můžete je sledovat také na svém mobilním telefonu nebo televizoru s podporou přehrávání z YouTube.

stáhnout program Zprávy Živě v mp3 18.9.2010 (61) (5,9 MB)


Naše pořady ve vašem přehrávači:

Diskuze (37) Další článek: Bulvár: Steve Jobs je nindža, z Japonska pašoval vrhací hvězdy

Témata článku: , , , , , , , , , , ,