Web | Předplatné

Živě.cz bez reklam a s články navíc. Objednejte si Živě Premium

Nepřehlédněte naši službu Živě Premium, která poskytuje web bez reklam a s funkcemi navíc. Zmizí bannery, spoty před videi, web je k dispozici i v optimalizovaném tmavém režimu a kdo nemá rád kapitoly, může číst články v jedné dlouhé „nudli“.

A také dostanete obsah navíc. Jedná se zejména o testy, které provádí redakce časopisu Computer, ale i další články, které doposud na Živě nevycházely. 

Zkuste Živě Premium také. Můžete si pak prostudovat například některý z velkých srovnávacích testů, z poslední doby třeba test chytrých fitness náramků do 2000 Kč nebo mechanických klávesnic

V rámci Živě Premium vycházejí například i praktické tipy a návody jako je rozsáhlý článek o možnostech zabezpečení osobního počítače. Věnujeme se i praktickým tématům, jako je přístup k online službám státu.

A kdo rád „bastlí“, ten si může v rámci Živě Premium přečíst nové články od Jakuba Čížka, ještě komplexnější než kdy dříve. V posledním článku (s délkou 20 tisíc znaků!) se například dozvíte, jak využít různorodá čidla k detekci člověka nebo jeho činností.

Živě Premium, to je zkrátka nejen web bez reklam, ale také s hodnotným obsahem navíc. Užijte si ho!

Diskuze (12) Další článek: DuckDuckGo stále roste. Nešmírující vyhledávač si meziročně polepšil o 57 %

Témata článku: , , , , , , , , , , ,