Získejte až 150 Kč na volání přes internet na pevné a mobilní linky kamkoli do světa s viphone break

Se službou viphone break můžete zadarmo volat přes internet, ale také velmi levně na pevné linky a mobily do celého světa. Například volání na pevné linky do ČR, USA, Velké Británie, Kanady, Německa a dalších zemí Vás bude stát jen 1 korunu za minutu včetně DPH.

Nemusíte uzavírat žádné smlouvy ani závazky, voláte bez paušálu. Zkrátka zaplatíte jen to, co provoláte. Volací kredit lze koupit v e-shopu nebo si jej můžete vydělat voláním v síti viphone break. Nyní Vám za každou minutu provolanou v síti viphone break zaplatíme 0,20 Kč, maximálně 120 Kč měsíčně (více informací o dobíjení kreditu naleznete zde). Kompletní ceník naleznete zde.

K využívání služby viphone break potřebujete:

  • kvalitní připojení k internetu (alespoň 256 kb/s)
  • sluchátka s mikrofonem

Pak již jen stačí poslat SMS ve tvaru VIPHONE na číslo 900 11 30*) (cena sms je 30 Kč). Obdržíte kód a provedete aktivaci služby. Při registraci si vyberete telefonní číslo, na které se Vám kdykoli kdokoli dovolá. Abyste si mohli službu viphone break nejprve vyzkoušet, připíšeme Vám na začátek kredit ve výši 100 korun.

Akční nabídka pro studenty - 150 Kč do začátku

Studenti si mohou nyní vyzkoušet volání s viphone break ještě výhodněji. Do začátku dostanou volací kredit 150 Kč. Stačí poslat SMS ve formě VIPHONE STUDENT na 900 11 30 *) a zaregistrovat se na www.viphone.cz/student nejpozději do 1.5. 2006. Více informací na www.viphone.cz/student.

Tato akce platí do 1.5.2006 a je určena pouze pro nové uživatele služby viphone break.

Jste již uživatelem služby viphone break?
Zajímá Vás, jak volat s viphone break zadarmo?
Od viphone break dostanete 30 Kč za každého nového uživatele!

Pokud si kdokoli z Vašich přátel zaregistruje viphone break a uvede Vaše telefonní číslo (viphone break) jako referenční číslo při registraci (https://break.viphone.cz/register/), bude Vám okamžitě připsáno na účet 30 Kč jako poděkování za nového zákazníka. Tato nabídka není omezena počtem nových zákazníků.

Obdržíte 30 Kč za jednoho, 300 Kč za deset, 1 500 Kč za padesát zákazníků, kteří při registraci uvedou Vaše telefonní číslo viphone break.

*) Na mobilní čísla, z nichž byla služba viphone break již dříve aktivována, nebude registrační kód zaslán.

(placená inzerce)

Diskuze (31) Další článek: ATI : grafické karty řady X1xxx jsou připraveny pro fyziku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,