E-shopy

Zásilkovna má přes 2000 výdejních automatů. Balíky z e-shopů doručí i do Z-Boxů u prodejen Tesco

Největší síť samoobslužných výdejních automatů je opět o něco širší. Zásilkovna už v Česku nainstalovala přes 2000 Z-Boxů. Přidala devět nových u vybraných prodejen Tesco. V plánu ale má dostat je k 100 ze 185 kamenných super- a hypermarketů.

Neustále pracujeme na tom, abychom zákazníkům nabídli zákaznický zážitek v prostředí moderního obchodu postaveného nejen na širokém sortimentem potravin a dalšího zboží, ale také řadě doprovodných služeb, které přispívají ke komfortnímu nakupování. Jsme rádi, že na těchto principech stojí i tato partnerská služba, a věříme, že spolupráci se Zásilkovnou naši zákazníci ocení a Z-Boxy budou u prodejen Tesco využívat,“ říká Patrik Dojčinovič, provozní ředitel Tesca.

Spolupráce je nicméně jednostranná. Tesco provozuje vlastní e-shop s potravinami a dalším zbožím, do Z-Boxů ale nedoručuje. Jen domů, případně na některé kamenné prodejny s dostupnou službou Klikni a vyzvedni.

Zásilkovna v Česku provozuje již 5800 výdejních míst (2000 Z-Boxů), působí ale též na Slovensku, kde má 1500 míst (480 Z-Boxů). V Maďarsku je dostupná na 800 místech (14 Z-Boxů).

Diskuze (9) Další článek: Co neumí Windows 11, to jej naučí nástroj Start11. Upraví velikost hlavního panelu a zruší seskupování ikon

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,