Zapomínáte www adresy?

Pokud se připojujete pouze ve večerních hodinách a během dne vidíte třeba v časopise nějakou zajímavou adresu, kam byste se chtěli podívat, není problém tuto adresu do večera zapomenout. Ale s tím je teď konec.
Večer se připojím a podívám se… říkáte si. Pak se v době slabého provozu (jako mnoho dalších lidí) připojíte k Internetu a zjistíte, že nevíte, kam jste se to vlastně chtěli podívat. Pokud se chcete takové situaci napříště vyhnout, potom vyzkoušejte třeba tento malý free prográmek jménem Dial-up reminder, který vás zbaví podobných starostí, pokud budete mít v době, kdy si ještě pamatujete adresu, zapnutý počítač a spuštěný tento program. Jak funguje? Jednoduše uschovává vámi zadané webové adresy včetně jednoduchého popisku, který si sami zvolíte. Po připojení k síti potom nemusíte hledat v paměti tu či onu adresu nebo do nekonečna prohrabávat kapsy a přemýšlet, kam jsem ten papírek s adresou jenom dal?

Už po spuštění je vidět, že s používáním tohoto programu nebude mít jistě problémy ani nezkušený uživatel, protože nejen že je kompletně v našem rodném jazyku, ale také funguje velice jednoduše. Celý seznam adres si můžete kdykoli libovolně upravovat.

Pokud vás tento malý pomocník zaujal, podívejte se na jeho domovské stránky, kde si můžete také stáhnout instalační soubor programu, který má velikost nějakých 206 kB, po instalaci zabere program na pevném disku vašeho počítače směšných 400 kB. Pokud už chcete omezit používání papíru a tužky na pracovním stole, tohle je vhodná alternativa.

Diskuze (18) Další článek: USB klíčenka s pamětí již s podporou USB 2.0

Témata článku: , ,