Testy | Hewlett Packard (HP) | Tiskárny

Zapnout, tisknout a víc neřešit. Test inkoustové multifunkce HP ENVY Inspire 7220e

Pokud sháníte tiskárnu, která tiskne fotky i dokumenty a nehledíte příliš na cenu tisku, zvolte inkoustovou multifunkci. HP nabízí řešení v podobě tiskárny HP ENVY Inspire 7220e.

Plusy

  • Jednoduchá instalace
  • Automatický duplex

Minusy

  • Vyšší náklady na tisk
  • Chybějící USB kabel
7,4
Hodnocení

Klasické multifunkční inkoustovky jsou určené spíše do domácností nebo menších firem. Co se týče tiskových nákladů je totiž drtí tankové tiskárny, které v případě většího objemu tisku dokážou firmám ušetřit nemalé peníze. Jestliže ale vytisknete jen několik desítek stran měsíčně, je lepší poohlédnout se po klasice, za kterou naopak zaplatíte méně při jejím pořízení.

HP Envy Inspire 7220e 242P6B HP Envy Inspire 7220e 242P6B
nabízí 36 obchodů za ceny od 1 490 Kč
Srovnat ceny na Živě

Tiskněte za předplatné

Příkladem může být tiskárna HP ENVY Inspire 7220e, kterou koupíte za čtyři tisíce. Za ty dostanete komplexní zařízení, jehož hlavní výhodou je intuitivnost zapojení i ovládání. Tiskárna je dodávána pouze se dvěma startovacími kazetami s inkoustem, jednou s černým a druhou s třemi barevnými. Jejich instalace je velmi jednoduchá, stačí je zacvaknout po zvednutí šasi do těla tiskárny.

73dfe67c-c15f-443b-aaf1-6127fd7d1bcb

Stejně jednoduchá je pak i jejich výměna, které se poprvé nevyhnete po vytisknutí 125 stan černobílých a 120 barevných stran. Taková je výrobcem udávaná kapacita startovacích zásobníků. V obchodech prodávané 4ml kazety by vám pak měly stačit na nějakých 200 černobílých a 165 barevných stran při standardizovaném pokrytí.

V pokračování pro předplatitele také najdete

Jaké jsou tiskové náklady s předplatným.

Chybí kabel. Přikupte jej, nebo se připojte bezdrátově.

Proměřili jsme spotřebu energie a rychlost tisku.

Chci Premium a Živě.cz bez reklam Od 41 Kč měsíčně
Diskuze (2) Další článek: Vážná bezpečnostní díra v Microsoft Teams. Aplikace ukládá autentizační tokeny jako čistý text

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,