Zákazníci GTS Novera mohou chatovat se svým operátorem

Telekomunikační operátor GTS Novera spustil v lednu nový komunikační kanál pro své zákazníky. Stávající uživatelé i zájemci o služby společnosti nyní mohou pro rychlou komunikaci s GTS Noverou využít vedle telefonní infolinky a e-mailu nově i chat s operátorem. Ten spojuje přednosti telefonické a e-mailové komunikace – je interaktivní a přitom písemný. Chat je v provozu přímo na internetových stránkách GTS Novera a jeho použití je velmi snadné.

„Pro zákazníky je možnost rychlého a přitom pohodlného kontaktu v případě dotazů důležitá. Nově zavedený chat jim přináší kombinaci klasického telefonního a e-mailového kontaktu. Umožňuje stejně jako telefon rychlou komunikaci mezi zákazníkem a naším operátorem a přitom je vše písemně – a to je například v případě pomoci s technickými nastaveními nezbytné,“ řekl Pavel Kocúrek, ředitel úseku péče o zákazníky společnosti GTS Novera.

Chatovat je možné přímo na internetových stránkách www.gtsnovera.cz v sekci Kontakty. Po ukončení on-line rozhovoru s operátorem lze kompletní textový záznam vytisknout nebo si nechat odeslat na zadaný e-mail.

Služba Chat s operátorem je v současnosti dostupná denně od 9 do 18 hodin. „Po prvních pár týdnech vyhodnotíme využívání této aplikace a v případě zvýšeného zájmu zákazníků jsme připraveni provozní dobu ještě dále rozšířit,“ doplnil Pavel Kocúrek.

Diskuze (9) Další článek: Apple vydal nové verze přehrávačů iTunes a QuickTime

Témata článku: , , , , , , , ,