Začíná Computex 2014, čekejte hromadu nových počítačů a hardwaru

V tchajwanském hlavním městě Tchaj-pej začíná veletrhu Computex. Vedle lednového CESu je to jedna z nejvýznamnějších přehlídek novinek spotřební elektroniky a bezesporu nejvýznamnější veletrh z hlediska počítačového hardwaru. Výstava začíná 3. června, ale vzhledem k posunu času se u nás prvních novinek dočkáme ještě dnes.

505526544 
Vše už je připraveno. Včetně Jakuba Michlovského, redaktora časopisu Computer, který pro nás bude fotit to nejzajímavější, na co na Computexu narazí.

Co se letos na Computexu očekává? Především důraz na mobilní počítače a vše, co k tomu patří. Od čipových sad a úsporné čipy až po hotové produkty, kde se čeká nová várka tabletů, ultrabooků a především jejich kříženců. Někteří asijští výrobci budou na Computex směřovat i s premiérami svých telefonů.

Zástupci nejvýznamnějších firem zde budou mít své přednášky, na kterých odhalí novinky a vize dalšího směru technologického vývoje. Nebude chybět Intel, AMD či Microsoft. Nejvíce se ale o zviditelnění budou snažit místní, tedy Acer, Asus, Gigabyte, MSI a další tchajwanští výrobci. 

Computex sledujeme a na Živě.cz se průběžně dozvíte vše důležité. 

Diskuze (3) Další článek: Konference VMware vForum zaznamenala rekordní účast

Témata článku: , , , , , , ,