Software | Fotografování

Z černobílé barevná, z rozmazané ostrá. Výborné nástroje pro vylepšení fotek jsou dočasně zdarma

Genealogická služba MyHeritage se našla v nové oblasti. Už se nestará jen o zvěčnění historie našich předků, ale také uchování archivních fotografií v co nejlepší kvalitě. MyHeritage je totiž umí opravit, vyčistit a také dobarvit.

Nástroje In Color a Photo Enhancer jsou k dispozici všem registrovaným uživatelům MyHeritage, avšak jen s nejvyšším tarifem „Kompletní“ za 129 eur ročně je mohou používat neomezeně. U všech ostatních tarifů včetně bezplatného lze vylepšit jen 10 fotografií. Až do 10. září ale oba nástroje mohou neomezeně používat úplně všichni.

Měsíc je sice krátká doba, ale vylepšení starých fotografií je beztak jen jednorázová záležitost. MyHeritage uchovává fotky i původní kvalitě, takže se nemusíte bát, že by se vylepšením nenávratně „poškodily“.

Na operaci si ale připravte více času. In Color i Photo Enhancer neumí pracovat dávkově, všechny snímky se musí ručně vylepšit, což trvá vždy okolo 10 sekund. V bezplatné verzi bohužel zůstává v pravém dolním rohu malý vodoznak MyHeritage.

V odkazovaných článcích jsme obě funkce vyzkoušeli, takže se podívejte do jejich galerií, jak dobře fungují.

Diskuze (6) Další článek: Gigabitový internet pro více než milion domácností. Kabelová revoluce Vodafonu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,