YouTube | YouTube Music | Google Play Music

YouTube Music se rozšiřuje do dalších zemí. Jasno je konečně u ceny rodinných předplatných

Google aktuálně rozšiřuje dostupnost nové hudební služby YouTube Music o další země, celkově jich je 17. Zlepšila se i dostupnost YouTube Premium, Česko ale mezi podporovanými u obou služeb nehledejte. Firma ale konečně odhalila podrobnosti týkající se rodinného předplatného.

K původním pěti zemím, kde je YouTube Music dostupné, se nově přidává Kanada, Rusko, Francie, Rakousko a několik dalších evropských zemí. Společně s tím se rozšiřuje i YouTube Premium, zde ale nepůjde o všechny země. Konečně jsou navíc jasné i ceny za rodinná předplatná. U služby Music se jedná o 14,99 dolarů (tedy stejně, jako u Play Music), u YouTube Premium je cena stanovena na 17,99 dolarů. To navíc oproti music odstraní reklamu i z klasického YouTube.

Android_All_English.jpg
Takto vypadá aplikace YouTube Music.

Zároveň s rozšířením začne Google postupně převádět uživatele na nové služby s tím, že současná cena jim zůstane zachována. Současní předplatitelé Play Music v USA, Austrálii, Mexiku a na Novém Zélandu automaticky získají YouTube Premium, v ostatních zemích se musí spokojit pouze se základním YouTube Music Premium.

Co vše nabízí YouTube Music?

Zdroj: 9to5Google

Diskuze (2) Další článek: Android Messages dostaly webovou verzi. SMS už odešlete z počítače i tabletu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,