Xerox pro SOHO

Na náš trh se Xerox hodlá vrhnout s produkty, které jsou určeny pro maloobchodní prodej a pro segment SOHO.
Xerox, to nejsou jen kopírky. Tato firma nabízí řadu produktů, které směřují do všech tržních segmentů, od velkých podniků až po malé a domácí kanceláře. Uživatelům nabízí digitální technologie v oblasti tisku, multifunkční produkty i řadu černobílých a barevných kopírek. Společným jmenovatelem těchto zařízení je budoucnost v podobě digitální kanceláře.

Na náš trh se Xerox hodlá vrhnout s produkty, které jsou určeny pro maloobchodní prodej a pro segment SOHO (Small Office/ Home Office). Jsou to malé digitální kopírky, barevné inkoustové tiskárny, černobílé a barevné laserové tiskárny (i síťové), a kombinované produkty - kopírka/tiskárna, kopírka/tiskárna/PC-fax, atd. Tři z produktů -- dvě laserové tiskárny a jedna inkoustová - byly uvedeny začátkem dubna vůbec poprvé.

Tiskárny Xerox podporují Windows, Windows NT, některé i OS/2, MacOS a Unix; podobně jako rozhraní USB, jež má být u všech dalších nových produktů, kterých má být u nás letos uvedeno celkem 25.

Distribuci těchto zařízení od firmy Xerox provádí CHS Group - A&A, servis GCC Services. Protože si Xerox od trhu SOHO hodně slibuje, plánuje rozšíření distribuce o další firmu.

Váš názor Další článek: Microsoft aktualizuje Internet Explorer 5.0 i 4.0

Témata článku: , , , , , , , , ,