WWW oslavil 28. narozeniny. jeho tvůrce varuje před érou hoaxů a polopravd

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 13

Názory k článku

15. 03. 2017 07:08

Jednou jsem si přišel domů a vidím, že manželka tvrdě souloží s cizím chlapem!!Naštěstí, mě paní Merkelová poučila, že informace mohou vypadat jinak, než ve skutečnosti jsou, takže jsem v první chvíli rozhodně neuvěřil vlastním očím jak nějakej nevzdělanej xenofóbní křupan, ale zavolal jsem do HateFree, zeptal jsem se mezinárodního feministického hnutí a pro jistotu i Agentury pro sociální začleňování...Bylo mi vysvětleno, že musím pracovat se svými negativními pocity a jsou špatné, protože každý člověk má svobodu pohybu, kterou nelze omezit ani na vagínu manželky.
Z agentury mi navíc ještě řekli, že svým příchodem jsem je určitě vyrušil, což oběma způsobilo stres a do budoucna bych prý měl našlapovat tišeji a abych projevil svoji snášenlivost, tak přijít k posteli i s nabídkou občerstvení a ovocným košem...Šel jsem tedy domů a když jsem se vrátil z těchto porad, byla tam už manželka sama a vysvětlila mi, že se mi to vlastně všechno jen zdálo a ve skutečnosti se jednalo jen o hoax vytvořený mým mozkem.Znovu jsem tedy kontaktoval poradní tým paní Markelové a řekl jim, co jsem viděl, ale že teď v tuto chvíli už je doma jen manželka. Poradní tým mi sdělil, že v tom případě se událost nikdy nestala a jednalo se jen o hoax vytvořený mým mozkem, mám být spokojený a chovat se jako že se nic neděje, protože se nic neděje!Takže lidi, fakt bacha na ty hoaxy!!! A kdyby se vám zdálo, že už nemáte ani na žrádlo - JE TO HOAX!!!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
14. 03. 2017 19:59

Lidi jsou prostě blbci. Každej sdílí zaručenou pravdu z ňáký stránky o který den předem ještě ani nevěděl že existuje a nikde jinde o tom nepsali a stádo ovcí na to reaguje jak pitomci a nikomu z nich nedojde že je to hoax, fakt to nechápu, dělaj to ale hlavně starší lidi. Nechci všechny házet do jednoho pytle, ale starší lidi neuměj prostě zacházet s informacema a ověřovat je, co je psáno, to je pro ně dáno a basta.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
14. 03. 2017 16:24

neny tenhle článek sám o sobě hoax ?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
14. 03. 2017 12:24

Osobně si myslím, že Mr. Tim Berners-Lee by se měl vykašlat na lacinou politickou agitaci na objednávku a být rád, že stál u něčeho tak skvělého, jako je dnešní Internet.
Byla doba, kdy se trestalo za jakýkoliv publikovaný názor odchýlený od "jediné pravdy". Byla doba, kdy se přesně zapisovalo a sledovalo, jakou kopii si člověk na kopírce udělal a co na ní bylo. Kdy se evidovaly cyklostylový blány a sledovaly všechny stroje na tisk. Doba, kde se na kusy přesně evidovaly např. výkonové vysílací elektronky, aby si někdo náhodou nepostavil vysílačku. Doba, kdy se informace opisovaly mezi lidmi na psacích strojích s 5 průklepáky ... a to všechno dnes díky Internetu NENÍ POTŘEBA!
Všechny dnešní pokusy o filtrování a omezování informací na Internetu jsou jasnou reminiscencí právě na minulou dobu. Nebuďme ovce, nenechme si zase od někoho nasadit klapky na oči a špunty do uší ..!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
14. 03. 2017 11:46

Ano, ale za hoaxy jsou dnes tzv mainstreamove zpravy. CNN, BBC, u nas iDes, Novinky a dalsi "oficialni" media.
Jejich prace spociva v:
Pouzivani korektnich vyrazu- mladik, naruseny jedinec.
Predesilani "pravdy" a podsouvani citove zabarvenych oznaceni v urcitych pripadech- mlady nacionalista, xenofob, neonacista atd.Demonstrace levicaku- projeveny nesouhlas lidi.
Demonstrace obcanu z pracujici stredni tridy- nepokoje radikalu.Nektere informace zamerne vynechavany(nepokoje ve Francii v uplynulych mesicich, nasilnosti ve Svedskych no-go zonach atd.).V neposledni rade:
Kydani spiny na nove zvoleneho americkeho prezidenta jen utvrzuje, ze tato novobolsevicka diktatura nerespektuje svobodne volby, pokud nevyjdou dle prani uzke elity loutkovodicu.
Ostatne uz se za to na svych demo ani nestydi a vytahli svoje rude vlajky.http://www.theamericanmirror.com/hillary-supporters-carry-...Tesim se na minusy sluncat!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor