Windows 7 party: Digit a Týden Živě (video)

Uvařili jsme chutné jídlo pro všechny geeky a prodiskutovali operační systémy Windows 7 a Mac OS X. Týden Živě a Digit vedle sebe v originálním videopořadu.

Na konec roku jsme si připravili speciální vydání pořadu Týden Živě. Zúčastnili jsme se natáčení videocastu Digit s Petrem Márou a Honzou Březinou. Sešli jsme se v Pražském kulinářském institutu a uvařili chutného lososa na másle. Kluci, kteří už několik let používají výhradně počítače od Applu a operační systém Mac OS X, se nás ptali na novinky a výhody Windows 7 a vzájemně jsme tak oba nejvyspělejší systémy současnosti porovnávali. Show pak ve stylu Windows 7 party odstartoval Štěpán Bechynský z Microsoftu, který nám vaření zpříjemnil lahvovými Windows 7 Pramen.

VIDEO: 2475 'Digit a Živě.cz Windows 7 party'

Video vychází zároveň na Živě.cz a Digit.cz. Produkci obstarala internetová televize Muvi.cz. Děkujeme i Pražskému kulinářskému institutu za poskytnutý prostor a výbavu.

Týden Živě

Diskuzní videokomentáře redaktorů webů Živě.cz a MobilMania.cz, ve kterých rozebírají zajímavá témata týkající se počítačů, internetu, mobilních a jiných technologií. Videa můžete sledovat také na YouTube.

Diskuze (82) Další článek: Software602 ukončil vývoj Groupware Serveru, zákazníky přebírá IceWarp

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,