Winamp 5.552: Nová verze oblíbeného přehrávače

V oblasti souborových manažerů můžeme za nekorunovaného krále s klidným svědomím považovat oblíbený Total Commander 7. Pokud je řeč o přehrávačích hudby, tak toto prvenství lze přiřadit Winampu. Těžko budete hledat uživatele, kteří by ho neznali. Dříve ultra rychlý a malý audio přehrávač se proměnil v přehrávač videí s mnoha funkcemi.

Nespornou výhodou zůstává, že je nadále zdarma a stále drží laťku kvality relativně vysoko. S novými funkcemi ani příliš neutrpěla rychlost nebo uživatelská přívětivost, za co patří velký dík vývojářům. Díky přítomnosti známého zeleného vzhledu můžete nadále uchovávat vzpomínku nostalgie dřívějších verzí. V nabídce jsou ale i další vzhledy, moderní nebo Bento styl.

Nová verze Winampu 5.552 opravuje chybné zacházení s pamětí. Kompletní přehled novinek naleznete na oficiálních stránkách v seznamu změn, nebo po instalaci v souboru s přehledem oprav.

Winamp 5.552 ve verzi full pro operační systémy Microsoft Windows můžete stahovat z naší GigaMánie. Na stránkách Winampu se nachází i téměř dvacetidolarová verze Pro, která například nabízí rychlostně neomezené vypalování.

stáhnout program Winamp 5.62.3173 Licence: freeware, 16 MB
Autor: Nullsoft Inc.
Web programu: www.winamp.com


Diskuze (97) Další článek: Seagate Barracuda LP aneb „zelené“ pevné disky s neobvyklou rychlostí

Témata článku: , , , , , , , , , , ,