Webová galerie snadno a hned

Potřebujete rychle vytvořit obrázkovou galerii pro své webové stránky? Pak vyzkoušejte program Web-images ->HTML file, který tuto práci udělá za vás a to s nulovými náklady.
Sem tam se toho, kdo se pokouší tvořit webové stránky, napadne, že by mohl své stránky oživit nějakou tou obrázkovou galerií. Tu může vytvořit celkem pracně za pomoci nějakého grafického nástroje, který vytvoří náhledy a poté vypisováním kódu pro každý obrázek, nebo může k tomuto účelu použít nějaký nástroj, který tuto činnost automatizuje.

Tento program vlastně tvoří jedno hlavní okno, kde se také definují všechna dostupná nastavení programu. Mezi ně patří výchozí a cílové umístění, velikost náhledů, popisky obrázků a další.

Toho, co se dá nastavit, není mnoho, ale v tomto případě to není ani moc nutné. Program je tak jednoduchý, že by mu nějaké složité volby asi moc neprospěly. Vlastně stačí k vytvoření obrázkové galerie zadat několik základních údajů a pak jen stisknout tlačítko „create file“ a celá práce je hotova.

Celý program je freeware, a patří do skupiny Coolwintools, na webových stránkách pod touto adresou lze ale najít mnoho dalších nástrojů, na které se možná podíváme v budoucnu. Každopádně program zde naleznete v sekci freeware, můžete si ho volně stáhnout. Instalační soubor tohoto programu má velikost 223 kB a naleznete ho zde.

Diskuze (9) Další článek: Aktualizovaná grafická prostředí pro Linux

Témata článku: , , , ,