Výkonný adresář a organizer v jednom

Pokud potřebujete víc než jen ukládat telefony a mailové adresy, a hodláte do toho něco investovat, pak by vás mohl zajímat tento program. Je výkonný a hlavně český.
Pokud používáte počítač ke všemu, k čemu jen používat jde, pak vám asi nestačí klasický adresář, který je například součástí komunikačních programů. Dnes se podíváme na produkt, který svými výkony bude jistě dostačovat drtivé většině i těch náročnějších uživatelů. Jedná se o produkt od Aplika Software, který nese název 4Contact.

Jednoduše lze říci, že program umí evidovat neomezené množství kontaktů, ke každému z nich lze připojit mnoho dodatečných informací, jako například data schůzek, uskutečněné hovory, je možné si úkoly jako jsou schůzky nebo telefonní hovory naplánovat dopředu, a to vše a mnohem více dalších informací se dá zadat do třiceti polí každé „karty“. Mezi další vlastnosti a schopnosti programu patří možnost tisku seznamů, štítků na obálky, hromadné rozesílání e-mailů, kdy ale každý příjemce dostane jen svůj e-mail a mnoho dalších, při jejichž vyjmenovávání bych tu zabral asi dost dalších řádků, a to není účel. Každopádně lze říci, že i když program není zadarmo, jeho cena (990 Kč na CD, 900 při stažení za jednopočítačovou licenci) je ve srovnání s jeho funkční hodnotou přiměřená a jistě by se daly najít dražší produkty.

Pokud byste měli zájem se dozvědět více informací, můžete zabrowsit na domovskou stránku, kde se dá mimo podrobného ceníků najít i instalační soubor demoverze programu, který má velikost cca 6 MB.

Diskuze (12) Další článek: Bezpečný e-mail má slabinu, ale bát se nemusíte

Témata článku: , , , , , , ,