Bohumil Tříska
9. 7. 2018 • 8:33

Takže za nějakou dobu bude v knihovně vedle automatu na kávu stát (robotický) automat na Burgery?

jirik66
9. 7. 2018 • 7:53

Já myslím že burger nemůže chutnat dobře ani když je od robota 😀

Jozef Kostelansky
Jozef Kostelansky
7. 7. 2018 • 12:42

O tomto "vynáleze" sa dá povedať len to, že je to slepá ulička v automatizácii gastronómie. Je to veľké a hlavne jednoúčelové.
Potenciál vidím v niečom úplne inom - robotickom kuchárovi, ktorý sa veľmi podobá tomu ľudskému a poskytuje prakticky rovnakú prispôsobivosť ako kuchár ľudský. Skrátka teraz môže robiť hamburgery a hneď potom smažiť hranolky. A zaberie podstatne menej miesta.
Tu je pekné video:
https://youtu.be/mKCVol2iWcc...

Josef Beneš
7. 7. 2018 • 10:16

Tohle trvalo 9let? Sorry, ale na prvni pohled vidim dost veci, ktere by slo realizovat mnohem efektivneji a hlavne spolehliveji a jednodusim mechanismem...

Roman Vronek
6. 7. 2018 • 18:54

Tohle je asi tak na úrovni restaurace, kde "práci číšníka" nahradili kolejištěm s mašinkami, které jídlo rozvezou až na stůl.Mnohem větší opruz než člověk, ale je to tahák na lidi.

Hafajs
6. 7. 2018 • 18:30

Která restaurace byla na světě první?

našinec
našinec
6. 7. 2018 • 15:20

Platí se vždy za mimořádnost, tzn. jak již zde někdo správně napsal, dnes je IN robotická práce, ale zítra si budeme rádi připlácet za ruční práci.

dpcstb
6. 7. 2018 • 11:19

nacase. na restauraciach je najhorsie to ze sa jedla chytaju paprcami bez rukavic

achileus0313
6. 7. 2018 • 10:33

Za 6$? Za 133 Kč jeden burger? To asi nebude nějaký lidový fastfood, ale spíše nějaká exkluzivní restaurace která má toho robota spíše jen jako atrakci. Normální člověk by šel na Burger tam, kde ho dostane cca za dolar padesát až dva dolary maximálně.

Pavel Riedl
Pavel Riedl
6. 7. 2018 • 10:13

Tricatel?
😀

Mi.Chal
6. 7. 2018 • 9:53

Hlavne aby nezapomneli na okurku 🙂

kolik6
6. 7. 2018 • 9:30

Ze to musi byt zrovna burgry, proc ne radsi salaty, jako kdyby uz na svete nebylo tlustych lidi dost... no a druha vec je, ze tohle vezme i tu nejhorsi ale jedinou praci, na kterou se nekteri zmuzou, o brigadach ani nemluve...

brk77
6. 7. 2018 • 9:21

"Lidský personál tak musí pouze doplňovat zásoby a posléze přinést hotové menu zákazníkovi."A čistit to bude kdo? Raději utřu hadrem stůl a očistím plotýnku grilu, než pucovat tuhle mašinu, která by měla vypadat dokonale, když je takhle viditelná.Chuť lepší než od člověka? Nevidím důvod, když ta mašina používá stejné polotovary.A těch 12 burgrů za hodinu? Kdyby to nedělali i klasicky, tak tu restauraci můžou zavřít.Jako zajímavost fajn, ale k reálnému nasazení to má ještě dost daleko.

citro33
6. 7. 2018 • 8:48

... a vysokoškoláci nebudú mať čo jesť.

petosa19
6. 7. 2018 • 8:22

Potenciál na zrýchlenie je podľa toho videa naozaj obrovský, neuveriteľne neoptimalizovaný výrobný proces :-O

Určitě si přečtěte

Články odjinud