Volejte zdarma… jako 2500 ostatních, kteří už vědí jak na to!

Voláte na pevné linky do 30 zemí světa včetně ČR úplně zadarmo! Nevěříte? Stačí úvodní registrace a dostatečně kvalitní připojení k Internetu.

Odešlete SMS zprávu s kódem VIPHONE na číslo 9001130 a obdržíte kód, který do 30 dnů zaregistrujete na www.viphone.cz/break. Pak už můžete úplně zadarmo a hlavně bez jakýchkoliv závazků volat na pevné linky (včetně zahraničí). Cena této SMS je 30 Kč.

Služba viphone break byla uvedena v říjnu na Invexu, takže některým klientům už končí stanovený měsíc volání zdarma. Ovšem nic není ztraceno! Máme pro Vás vánoční dárek – volejte až do 15. ledna 2006 pořád bez placení a užijte si všech svých blízkých a známých o vánočních svátcích. V lednu pak zjistíte, jak pokračovat dál.

K používání služby Vám stačí rychlý Internet (více jak 256 Kb/s – například pomocí kabelové televize) a běžný počítač PC (1GHz/512MB RAM).

A ještě něco… víte o tom, že 2500 lidí už od října volá do světa úplně zadarmo a bez jakýchkoliv závazků? Ten nejaktivnější z nich provolal více než 45 hodin, z toho 12 hodin do USA…to je síla, co! Pošlete esemesku a volejte taky, není nic jednoduššího.

Seznam států, pro které platí služba viphone break: Česká republika, Německo, USA, Velká Británie, Austrálie, Argentina, Belgie, Čína, Dánsko, Finsko, Francie, Havajské ostrovy, Holandsko, Chile, Irsko, Itálie, Kanada, Lucembursko, Maďarsko, Malajsie, Norsko, Nový Zéland, Panenské Ostrovy, Polsko, Rakousko, Singapur, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Tchaj-wan.

(placená inzerce)

Diskuze (54) Další článek: Chyby v zaúčtování software mohou firmám způsobit problémy

Témata článku: , , , , , , , ,