Virus BadTimes zasahuje

BadTimes přenastaví váš termostat v ledničce, takže vám roztaje zmrzlina a srazí se vám mléko. Další povedená parafráze dorazila do naší pošty. Pobavte se také.
Pokud dostanete e-mail se slovem Badtimes v subjectu, okamžite ho smažte BEZ ČTENÍ. Jde o doposud vůbec ten nejnebezpečnější virus. Přepíše vám pevný disk. Nejen to, on zničí i všechny diskety položené poblíž počítače. Přenastaví váš termostat v ledničce, takže vám roztaje zmrzlina a srazí se vám mléko. Demagnetizuje vám proužky na platebních kartách, zruší předvolby na videu a pomocí prostorového harmonického pole poškrábe všechna CD, která si budete chtít přehrát. Vaší dívce/chlapci změní telefonní číslo.

Do akvária vám naleje fridex. Před příchodem návštěvy vám vypije pivo a na stole nechá špinavé fusekle. Až zaspíte, schová vám klíče od auta a zbastlí vám autorádio tak, že v zácpě uslyšíte jenom šum. Vinou Badtime se zamilujete do zatvrzelého pedofila. V noci se vám bude zdát o cirkusových trpajzlících. Až vám vaše dívka/mládenec zahne v hotelu, účet se připíše do vyúčtování vaší Visa karty. Badtime vám svede babičku, bez ohledu, zda je mrtvá. Taková je síla Badtime, že sahá až za hrob,aby se dotkla toho, co je nám nejdražší. Onemocníte tou nemocí, která napadá kaštany. Je zákeřná a vynalézavá. Je nebezpečná a strašná. A to jsem se zmínil jen o části toho, co umí! Obavy jsou velmi, velmi na místě. Horší virus neexistuje! ;-O

Barry H. Hellman, Jr., M.D. Department of Pathology DePaul-Bon Secours Medical Center

150 Kingsley Lane Norfolk, VA 23505

Váš názor Další článek: Velikonoční vajíčko ve Windows 98, snadno, rychle a kdykoli!

Témata článku: , ,