Víme, jak dosáhnout předních míst ve vyhledávačích

Chcete svůj e-shop nebo webové stránky nalézat na vyšších pozicích ve vyhledávačích? Potřebujete zpětné odkazy! A my víme, jak na ně.

Máte e-shop, nebo webové stánky a chcete se umísťovat na předních pozicích vyhledávačů? Odpovídáte samozřejmě? Pak určitě donekonečna řešíte problém, kde získávat kvalitní zpětné odkazy, neboť ty jsou rozhodujícím faktorem Vašeho úspěchu na internetu a to jak v česku, tak zahraničí.

Ach ty zpětné odkazy, kde jen je mám brát

1d.pngUrčitě to sami znáte, provedli jste pro Váš e-shop, nebo web snad všechny dostupné registrace do katalogů, vyměnili spousty zpětných odkazů po e-mailu, možná i některé draze nakoupili po diskusích a smlouvali a smlouvali. A efekt? Mizivý, stále se potácíte kdesi vzadu ve vyhledávačích, máte velmi málo návštěvníků a objednávky nerostou. Vy tak jen se závistí sledujete svoji konkurenci, která na vás ukazuje dlouhý nos. Jenže… kde získat kvalitní relevantní zpětné odkazy, abyste už konečně byli první a ostatní záviděli Vám a přitom jste neutratili statisíce?

Blogy – tam hledejte svou spásu

Blogeři přece denně na celém světě napíší milióny stránek textů s různými tématy, která jsou plná klíčových slov a všechny tyto jejich články zůstávají na jejich blozích po dlouhou dobu avyhledávače je indexují velmi rádi. Zpětné odkazy z nich mají vysokou váhu, jsou z přirozeného textu a nejsou detekovatelné vyhledávači. A zde je ten geniální nápad, který přináší jeden mezinárodní projekt jménem BackLinks Genius.

2D.jpgBlogeři poskytnou obsah na svých blozích a BackLinks Genius automaticky rozmísí do jejich článků tématické zpětné odkazy. Jednoduše z klíčového slova, na které potřebujete cílit, udělá odkaz na Vaši cílovou webovou stránku. Bloger, který dodnes psal zdarma pro své potěšení dostane nyní zaplaceno za rozmístění vašich odkazů ve svých článcích a Vy, jako inzerent získáte kvalitní a tematické odkazy díky nimž se rapidně posunete ve vyhledávačích. Všichni jsou tak spokojení.

Tematičnost v článcích, stabilita i kontrola nákladů

3A.pngVaše odkazy se rozmisťují do klíčových slov v již zaindexovaných článcích na základě jejich relevance a kvality, která je určována stářím blogu a počtem článků. Zpětné odkazy tak zůstávají statické, nerozpoznatelné a hlavně relevantní. Ke všemu jsou dostupné přehledné statistiky i pomocník pro návrh vhodných klíčových slov. A navíc vše je velmi levné (jeden zpětný odkaz měsíčně vyjde na zhruba 15 Kč!) a dobíjet kredit můžete přes bankovní převod, PayPal, MoneyBookers nebo platební kartu. Vše se dá velmi snadno nastavit  a řídit. Od kampaní, až po útraty.

Konec drahému shánění zpětných odkazů

5d.pngTímto jednoduchým způsobem si pomocí BackLinks Genius zajistíte významný posun ve vyhledávačích  a tím samozřejmě nárůst přirozené návštěvnosti a to přináší více zákazníků, více objednávek.

Zkuste si inzerovat v aplikaci BackLinks Genius právě nyní >>>

screenshot-aplikace2.jpg screenshot-web.jpg
Web projektu a prostředí aplikace

O projektu BackLinks Genius

BackLinks Genius je unikátní reklamní systém kontextové / intextové reklamy celosvětového formátu. Zprostředkovává poptávku inzerentů po kvalitních textových zpětných odkazech ze článků. A blogerům, či poskytovatelům obsahu dává možnost vydělat na jejich obsahu.

Na světě je obrovská poptávka po zpětných odkazech, neboť to je hlavní složka algoritmu vyhledávačů (a dlouho bude) a lidé se potřebují prezentovat na předních pozicích výsledků hledání na konkrétní klíčová slova. My poskytujeme webový nástroj, pomocí kterého inzerenti tyto velmi chtěné kvalitní zpětné odkazy získají a to pár kliknutím myši a za bezkonkurenčních nákladů.

Naše vize

Dělat Vám život snazší tím, že Vám pomůžeme více vydělávat a šetřit Váš drahocenný čas. Můžete se tak věnovat činnostem, které Vás baví, a ne těm, které musíte dělat.

Naše poslání

Zařídíme levné odkazy pro všechny a tím ukončíme podvody se zpětnými odkazy. Zrušíme neefektivní job linkbuilder a blogování učiníme konečně výdělečné.

Naše motto

Ideální řešení je takové, které je nejlevnější, má maximální možný výkon, je dostupné ihned a ještě má přidanou hodnotu pro své uživatele. Takový je BackLinks Genius.

Více informací o tomto projektu naleznete na www.backlinksgenius.cz.

Další článek: Počítačoví útočníci se inspirují kolegy ze sportu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,