Viktor spustil Kožený.cz

Viktor Kožený dostál svým slibům a stupňuje politickou kampaň do Evropského parlamentu a voleb v roce 2006. Nová doména www.kozeny.cz má nabídnou právě hlavní argumenty a pomoci v propagaci.

Nejsme političtí komentátoři a stejně tak sázíme na přirozenou inteligenci našich čtenářů, takže podtitul stránek "Muž, který mění svět a jistota lepšího života." necháme bez komentáře. Nelze si ale nevšimnout, že je celá kampaň vedena hodně ze zahraničí. Faxové číslo vede do USA, hlavní doména využitá třeba pro e-maily je www.ofd.tv (Spíše tedy než něco s televizí to bude mít s tím pidiostrůvkem Tuvalu), stránky kozeny.cz jsou registrovány na rozhodně ne česky znějící jméno Kia Song, 271 West 47th St., New York a adresy regionálních poboček v České republice zejí prázdnotou. Přesto, abychom nekřivdili, jedna adresa do České republiky tam je.

Samozřejmě, stránky jsou v češtině a Viktor se prostě snaží, je mu přáno. Ale vzhledem k tomu, že by ho při pobytu u nás ráda poctila svou pohostinností policie, se holt musí snažit zdaleka.

Diskuze (56) Další článek: Průvodce bezpečností pro IT profesionály od Microsoftu

Témata článku: , , , , , , , ,