Reklama | PR články

Videokonference pro každou zasedačku: nová řešení od Logitech

Představa kanceláře, ve které sedíte a pracujete, zastarává. Schopnost vykonat více práce za méně času je klíčová a videokonference je ztělesněním potřeby být efektivnější.

Trh v oblasti prostředků pro zajišťování video konferencí zaznamenává vysoký růst a akcelerovanou poptávku. Dlouhé cestování není pro byznys efektivní, a proto stále větší oblibu získává práce na dálku a pro jednání videokonference. Až dosud však byla zařízení, která se v nich používala, jen zmenšenými verzemi systémů obvyklých pro velké prostory, které nenabízely odpovídající kvalitu.

Společnost Logitech přinesla svojí produktovou řadou ConferenceCam, do níž patří i kamery jako Rally, GROUP nebo MEETUP, průlom jak v oblasti kvality, tak cenové dostupnosti. Nyní má řešení založené na uznávaných standardech, která umožňují využívání videokonference v masovém měřítku, nebo jejich přizpůsobení jakékoli konferenční místnosti. Zákazníci, kteří hledají vybavení pro videokonference s ohledem na konečnou cenu, ocení pokročilé funkce, vysokou kvalitu a cenovou dostupnost celé řady produktů.

333-conferencecam-3.jpg333-jpg-300-dpi-rgb-107614-connect-lifestyle-9-audio2-original.jpg

Pro malé skupiny a menší místnosti pro 1 až 6 osob je určen mobilní systém Logitech Connect. Můžete jej přenášet z místnosti do místnosti a zahájit jednání naprosto kdekoli. Systém Connect je vždy připraven.

333-high-resolution-meetup-front.jpg333-high-resolution-meetup-lifestyle-glass-office-ideal.jpg

Kamera Logitech MEETUP s rozlišením 4K vznikla speciálně do prostředí malé konferenční a jednací místnosti, kde nabízí zorné pole s úhlem záběru 120 stupňů, takže jsou během jednání jasně vidět všechna místa kolem jednacího stolu. Pro malé místnosti je vyladěno i snímání zvuku, aby se všichni kolem stolu nejen zřetelně viděli, ale také slyšeli.Nabízí skutečně skvělý pocit, který při komunikaci potřebujete, když chcete s někým spolupracovat na dálku. Díky kompaktnímu provedení ve stylu „vše v jednom“ již na stole nebudou žádné zbytečně propletené kabely a kamera MEETUP bude fungovat ihned po vybalení a připojení přes rozhraní USB jako zařízení typu „plug-and-play“.

5e211e40-1d6a-4aee-ac3c-bbe477a24d7b333-logitech-group-2.jpg

Do střední až velké zasedací místnosti je vhodný modulární systém Logitech GROUP. Používá se stejně snadno jako mobilní telefon a stojí podobně jako kvalitní kancelářská židle. Základní systém je vhodný k jednání 14 osob v jedné místnosti – volitelné rozšiřující mikrofony umožňují kooperaci až 20 osob. Díky USB plug-and-play stačí připojit notebook a můžete začít videokonferenci ve Full HD.

Nový standard pro videokonference pak nastavuje kamera Logitech Rally s modulárním příslušenstvím. Přináší studiovou kvalitu obrazu ve 4K, výjimečnou čistotu zvuku a automatizované snímání videokonferencí, které lze přizpůsobit jednacím prostorám prakticky libovolného tvaru a velikosti. Samostatné mikrofony zajišťují vynikající zvuk a účinnější potlačení hluku a ozvěny. Reproduktory v čele místnosti mají bohatší zvuk než běžné stolní reproduktory.

333-high-resolution-jpg-logitech-rally-plus-family-1.jpg333-low-resolution-jpg-rally-ls-trainingroom.jpg

Kamery Logitech jsou certifikované nebo kompatibilní téměř se všemi videokonferenčními službami, například BlueJeans, Google Hangouts Meet, Microsoft Skype for Business, Microsoft Teams, Zoom a dalšími. Implementovat všechny tyto produkty lze s minimálním rizikem či narušením provozu.

Další článek: Apple koupil startup na umělou inteligenci běžící přímo v zařízení. Získal tím i bývalého technického šéfa Mozilly

Témata článku: ,