Veřejná beta verze Živě.cz spuštěna

Pro naše aktivní čtenáře jsme připravili možnost aktivně se podílet na podobě nových stránek Živě.cz. Pojďte nahlédnout...
Vážení čtenáři, pondělkem 23. 4. 2001 vám zpřístupňujeme nové stránky největšího českého internetového IT magazínu Živě.cz. Jde zatím o betaverzi, která se v nejbližších dnech přejde do ostrého provozu. Nové stránky Živě.cz nemají jen nový svěží layout, jak je na první pohled patrné, ale jsou nově rozvrženy do kanálů (viz šestice hlavních ovládacích buttonů na titulní straně) oborově členěných.

Především nově příchozím, ale nejen jim, a stále se rozrůstajícímu počtu čtenářů, kteří nejsou ještě tak zběhlí v ovládání webu a zajímají je informace, které přinášíme, je určen ovládací prvek Rychle k cíli. Je dost výmluvný; myslím, že je zbytečné jej popisovat.

Namátkou ještě dovolím doporučit ku zhlédnutí a vyzkoušení sofistikované vyhledávání a Kalendář. Tím se zvolna dostávám k největšímu trumfu nových stránek magazínu Živě.cz. Tím je unikátní a zcela nový modulární mediální engine.

Pozvali jsme vás na naše stránky mimo jiné i proto, abyste se spolu s námi mohli zúčastnit finálního testování a ladění našich stránek. Vím, že je řada těch, kteří rádi podrobí kritice naše dílo. Prosím, směle do toho!

Vy, kteří to berete jako naši snahu ulehčit si práci, to můžete vzít tak, že dvacet nejzajímavějších poznámek na adresu nových stránek Živě.cz, resp. jejich autoři, získají balíček s čistícími prostředky na počítač - každý v ceně 1 000 Kč! Teď jen hledejte, kde se nachází avizovaná soutěž…

Diskuze (82) Další článek: Boj o první místo v on-line letenkách

Témata článku: , , , , ,