Uvedení nové finální verze komunikátoru ICQ 6.0 se blíží

Uživatelé oficiálního komunikačního nástroje ICQ se již nyní mohou těšit na budoucí „dárek“ v podobě nové verze ICQ 6. V současné době je ICQ 6 ještě stále ve vývoji, na oficiálním webu produktu se ale již objevila první Preview verze k testování.

Preview verze byla dostupná pouze uživatelům, kteří se předem zaregistrovali do betatestovacího programu. Zájemcům, kteří tuto šanci promarnili, se nabízí možnost stažení například zde. Pro úspěšné spuštění však budete potřebovat pozvánku, kterou jste mohli získat buď včasnou registrací do beta programu nebo vám ji nyní může poslat stávající beta tester přímo z ICQ 6.

Na první pohled však nebude v nové verzi příliš zásadních novinek - stručný seznam zveřejněných inovací můžete najít přímo na oficiálních stránkách produktu.

Celkově došlo hlavně k osvěžení a uspořádání grafického rozhraní, testovací verze je však v operační paměti poměrně velký bumbrlíček (30-40 MB) a celá aplikace má chvílemi velmi pomalé odezvy. Zajímavostí je i odstranění reklamního banneru v komunikačním okně, otázkou však zůstává, zda se v ostré finální verzi tento reklamní banner nevrátí zpět.

Zdroj: ICQ.com

Diskuze (59) Další článek: Skype vybuduje svou pobočku i v Praze

Témata článku: , , , , , , , , ,