uTorrent v nové verzi 1.8.3.: konec pádů a problémů s firewalem

Koncem dubna vývojáři uvolnili klienta uTorrent ve verzi 1.8.2. Nyní, přibližně po dvou měsících, přichází na řadu finální uTorrent 1.8.3, který byl již delší dobu ve vývoji. uTorrent je mnohdy považován za výkonného a malého klienta s dostatečným množstvím funkcí, které umožní vzájemnou výměnu, tedy stahování a odesílání, souborů v síti BitTorrent. Součástí uTorrentu je i integrovaná RSS čtečka ke sledování aktualit na webových stránkách.

Nový uTorrent 1.8.3 přináší přibližně osmdesát úprav. Drtivá většina jsou nejrůznější opravy. Vývojáři například vyřešili několik pádů uTorrentu a opravili úniky paměti. Jeden pád se týkal i běhu na operačním systému Microsoft Windows Vista. S Vistami byl vyřešen i další problém, a to konflikt s integrovaným firewallem. Kompletní přehled novinek naleznete v oficiálním seznamu změn.

Nejnovější verzi uTorrentu 1.8.3 můžete stahovat z naší GigaManie. Aplikace je standardně v anglickém jazyce, avšak je možné stáhnout balíček více než čtyřiceti dalších jazyků, mezi kterými je i česká a slovenská lokalizace.

stáhnout program µTorrent 3.0.23983 Alpha Licence: freeware, 507 kB
Autor: Ludvig Strigeus
Web programu: www.utorrent.com


Diskuze (16) Další článek: Nová Miranda IM 0.8: o pořádný krok dopředu

Témata článku: , , , , , , , , , , ,