USTREDNY.cz – nový zdroj informací

Pro všechny, kdo se zajímají o pobočkové telefonní ústředny nebo kteří plánují jejich nákup, je nyní k dispozici nový zdroj informací, specializovaný server www.ustredny.cz.

Kromě obecných informací zde najdete také vzorová řešení a případové studie, ilustrující možnosti konkrétních aplikací u zákazníků. Pro laiky je k dispozici slovník pojmů s přímou vazbou na jednotlivé články – kdykoliv se v článku objeví odborný pojem, obsažený ve slovníku, je zobrazen přímý odkaz na vysvětlení tohoto pojmu, samozřejmě odlišený od běžného odkazu.
Dnešní moderní telekomunikační systémy zajišťují nejen základní telefonní služby, ale umožňují integraci do lokálních počítačových síti, inteligentní směrování hovorů pro úsporu poplatků, služby hlasových bran a další pokročilá řešení. Vzorová řešení a případové studie na serveru USTREDNY.cz ukazují na názorných příkladech využití těchto možností a jejich aplikaci ve firemním provozu.

Provozovatel

Provozovatelem serveru USTREDNY.cz je společnost STAND CZ spol.s r.o., která patří mezi přední dodavatele pobočkových ústředen na našem trhu. Během více než 12 let instalovali její technici stovky systémů po celé ČR.
Internetovým uživatelům je společnost STAND CZ známá také díky svojí divizi e-komerce, která provozuje úspěšné obchody v rámci projektu „Nákup na dobré adrese“ (FAXY.cz, FOTAKY.cz, KAMERY.cz a další).

Diskuze (5) Další článek: Microsoft končí s vydáváním Service Packů pro Windows 2000

Témata článku: , , , , , , , , ,