Unigraphics oznámil výsledky soutěže v SolidEdge – Češi jsou elita

Jen dva dny staré výsledky mezinárodní soutěže projektů vytvořených v programu SolidEdge přinesly nečekané překvapení. Vítězové dvou z celkem devíti kategorií jsou Češi.
Výsledky byly ohlášeny v rámci konání třetího ročníku celosvětového summitu SolidEdge v Atlantě. Do soutěže se přihlásilo přes 60 prací návrhářů z 31 zemí. Porota zasedla, hodnotila a výsledkem je seznam devíti vítězů jednotlivých kategorií. Celkového vítěze, respektive dílo označené jako „Best Looking Design“ nebo „Most Innovative Design“ sice nikdo z našich neobhájil, zato naši zástupci získali první místa v kategorii „Best Tooling/Fixtures Design“ a „Best Machine Design“. Mezi další výherce patří překvapivě tři zástupci z Jihoafrické Republiky, dva z Německa a po jednom z Anglie, Spojených států a Austrálie. A pak že naši nepatří mezi světovou špičku!

České barvy víc než skvěle zastoupili pánové Roman Krejčík z firmy Unit Plus v kategorii „Best Machine Design“ a Martin Šoltes z firmy Gerwah pro změnu v kategorii „Best Tooling/Fixtures Design“. Myslím že si upřímně zaslouží uznání.

Váš názor Další článek: Computer 18/00

Témata článku: , , , , , , , , ,